Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τους γιους της Shakira; Είναι δυο κούκλοι

Δυο κούκλοι, που μεγάλωσαν και άλλαξαν πολύ!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τους γιους της Shakira; Είναι δυο κούκλοι

Μια απίθανη φωτογραφία με τους δυο γιους του δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες ο Gerard Pique και εμείς εντυπωσιαστήκαμε από την γλυκύτητα και την ομορφιά τους.

Ο Gerard Piqué και η Shakira είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και παρά το γεγονός ότι διατηρούν και οι δύο χαμηλούς τόνους, οι αναρτήσεις τους στα social media δείχνουν ότι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011, αν και είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι του 2010, στα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ της τραγουδίστριας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Milan, 8 ετών και τον Sasha, 6 ετών.

Φωτογραφίες των παιδιών σπάνια δημοσιεύουν.

Για την ακρίβεια τελευταία φορά που είχε δημοσιεύσει η Shakira φωτογραφία των δύο αγοριών, ήταν στις 10 Ιουλίου, χωρίς όμως να δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.


https://www.instagram.com/p/CRJi4Esso-G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για την τελευταία ανάρτηση του άσσου ποδοσφαιριστή με τα παιδιά του; Αυτή ήταν στις 19 Ιουνίου του 2019. Από τότε έχουμε να δούμε τα δύο αγόρια, γι' αυτό και εκπλαγήκαμε ευχάριστα μόλις είδαμε την νέα φωτογραφία του Milan και του Sasha.


https://www.instagram.com/p/By4A_dhip8N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω σε μια σειρά φωτογραφιών από το 2018 μέχρι και σήμερα, τα δύο αγόρια μεγάλωσαν πολύ και είναι δυο κούκλοι.

Τι σου είναι τα άτιμα τα γονίδια... ?

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved