Ανίτα Μπραντ: Ο γιος της είναι ο καλύτερος βοηθός της (εικόνες)

Μια φωτογραφία μαζί με τον γιο της εν ώρα εργασίας δημοσίευσε η make up artist.

Ανίτα Μπραντ: Ο γιος της είναι ο καλύτερος βοηθός της (εικόνες)

Ούτε λεπτό δεν αποχωρίζεται τον γιο της η Ανίτα Μπράντ. Το "Χριστοπουλάκι" όπως τον αποκαλούν χαϊδευετικά με τον Χάρη Χριστόπουλο, γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και τους έχει πάρει τα μυαλά.

Σε πρόσφατη δημοσίευσή της η επιχειρηματίας και make-up artist εκμυστηρεύτηκε ότι παίρνει μαζί της τον γιο της και στη δουλειά (τουλάχιστον κάποιες φορές) και μάλιστα είναι ότι είναι ο καλύτερός της βοηθός.

"Ο καλύτερος μου βοηθός στην εταιρεία καθημερινά. Ο αφεντικός όλων μας" έγραψε χιουμοριστικά.

anita mprant gios douleia 2

Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος: Η καθημερινότητα με τον γιο τους

Μέσα από τα social media οι δύο γονείς μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Ο γνωστός φωτογράφος δημοσιεύει φωτογραφίες από τις βόλτες και τις ποδηλατάδες που κάνει με τον μικρό Χρήστο αλλά και πιο τρυφερές τους στιγμές.

xaris xristoupoulos gios 7

Και η Ανίτα Μπράντ όμως, κάνει συχνά αναρτήσεις με τον γιο της, όπως η παρακάτω με την οποία είχε θέσει στους διαδικτυακούς της φίλους το δίλημμα: "Αφήνουμε τα παιδιά να παίζουν με το φαγητό του ή όχι;"

Ο μικρός Χρήστος έγινε ενός τον περασμένο Ιούλιο. Είναι σε μία ηλικία που δε σταματά να εξερευνά και να ανακαλύπτει πράγματα, κάνει τα πρώτα του βήματα και σιγά σιγά αναπτύσσει τις γλωσσικές τους δεξιότητες. Παράλληλα, τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία γίνονται ολοένα και πιο δραστήρια, αποκτούν καλύτερο έλεγχο του σώματος και των κινήσεών τους και βελτιώνουν μέρα με τη μέρα τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει η Ανίτα Μπράντ κα ο γιος της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved