Χριστίνα Μπόμπα: Αγκαλίτσες και φιλάκια με τη μια της κόρη

Έτσι μοιάζουν οι μέρες της και οι νύχτες της μαζί!

Χριστίνα Μπόμπα: Αγκαλίτσες και φιλάκια με τη μια της κόρη

Θυμάστε το τραγούδι του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και της Μαντώς "Αγκαλίτσες και φιλάκια"; Ε αυτό μας ήρθε στο μυαλό όταν είδαμε τη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα αγκαλιά με τη μία μικρούλα κόρη της.



Πριν μερικές ώρες και αφού η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε πώς είναι το σώμα της περίπου τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό, έκανε ακόμη μια ανάρτηση, δείχνοντάς μας πώς μοιάζουν οι μέρες της απ' όταν έγινε μαμά.

agkalia mpompa mora 3

Αγκαλιά με τη μία εκ των διδύμων κοριτσιών της ποζάρει σχολιάζοντας "Οι μέρες μου" και εμείς θα προσθέσουμε "και οι νύχτες μαζί". Γιατί με δυο μωρά στο σπίτι πού να βρεθεί χρόνος για ο,τιδήποτε άλλο;

Κάποιες και κάποιοι θα πείτε "Αχου, άλλη δουλειά δεν έχετε, πάλι με την Χριστίνα Μπόμπα ασχολείστε; Τι μας νοιάζουν οι αγκαλιές που κάνει στα παιδιά της;"... μας νοιάζουν! Γιατί; Γιατί θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να μάθουν το πόσο σημαντική και σπουδαία είναι η επίδραση της αγκαλιάς όχι μόνο στην μητέρα αλλά και το νεογέννητο και θα πρέπει πολλές μαμάδες (διάσημες και μη) να δείχνουν ότι τα παιδιά πρέπει να τα αγκαλιάζουμε χωρίς να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι θα τα κακομάθουμε.

agkalia mpompa mora 2

Η Χριστίνα Μπόμπα, είναι μια νέα μαμά, σαν όλες εκείνες τις νέες μαμάδες εκεί έξω, που μάλιστα η αγκαλιά τους γεμίζει από την πρώτη κιόλας εγκυμοσύνη με δύο παιδιά. Φανταστείτε λοιπόν πόσο όμορφα νιώθει, παρά τα ξενύχτια και την εξάντληση, όταν παίρνει στα χέρια της τα δυο μικρά της αγγελούδια;

Όπως και να έχει, εκείνες που κλέβουν πια την παράσταση στον λογαριασμό της Χριστίνας δεν είναι άλλες από τις κόρες της και εμείς πραγματικά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε φωτογραφίες τους και πόσο ευτυχισμένη είναι η οικογένειά τους.

Swipe up για να δείτε τις 5 καλύτερες φωτογραφίες των διδύμων έτσι όπως τις ξεχωρίσαμε εμείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved