Χάρης Χριστόπουλος:Ο γιος του θέλει να κρατήσει το τιμόνι - Με ποιον μαλώνει

«Μαλώνουν ποιος θα κρατήσει το τιμόνι !!!!», σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός φωτογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Χάρης Χριστόπουλος:Ο γιος του θέλει να κρατήσει το τιμόνι - Με ποιον μαλώνει

Μια απολαυστική φωτογραφία του γιου του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χάρης Χριστόπουλος.

Φωτογράφισε τον μικρό μαζί με το αγαπημένο τους κατοικίδιο μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο, στη θέση του οδηγού.

«Μαλώνουν ποιος θα κρατήσει το τιμόνι !!!! Άσε με σήμερα τουλάχιστον που είναι #ημέρατωνζώων ??? #χριστοπουλακι #xristopoulaki #christopoulaki #worldanimalday», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο ευτυχισμένος μπαμπάς, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων που ήταν χθες.


https://www.instagram.com/p/CUmyn3QDM7r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς επιδρά στη ζωή του παιδιού το κατοικίδιο;

Ένα κατοικίδιο ζώο στο σπίτι δίνει την αίσθηση της συντροφικότητας και της ασφάλειας μειώνοντας τη μοναξιά που μπορεί να αισθάνεται ένα παιδί.

Πολύ σημαντική είναι η συνεισφορά στη συναισθηματική νοημοσύνη ενός παιδιού. Πως αισθάνεται μία γάτα αν τη χαϊδέψεις κόντρα στο τρίχωμά της; Πώς αισθάνεται όταν δεν της δίνεις σημασία; Πως είναι όταν σου ‘ζητάει’ να παίξεις και εσύ δεν ανταποκρίνεσαι; Το παιδί μαθαίνει πως μπορεί να αισθάνεται κάποιος άλλος και ποιες είναι οι ανάγκες ή οι επιθυμίες του, αναγνωρίζει τις ανάγκες και μαθαίνει πώς να τις ιεραρχεί σε σχέση με τις δικές του.

Μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες φροντίδας ενός κατοικίδιου ζώου, το παιδί αντιλαμβάνεται τις προσωπικές του ευθύνες, τη διαχείριση του χρόνου του, την έννοια του προγράμματος.

Ο γιος της Αννίτας Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου μεγαλώνει με κατοικίδιο και παράλληλα έχει όλη την αγάπη και την προσοχή των γονιών του, οι οποίοι αρκετά συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα μαζί του στα social media. Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved