Χάρης Χριστόπουλος: Κάνει ποδήλατο μαζί με τον γιο του - Δείτε το βίντεο

Ο γνωστός φωτογράφος ανήρτησε ένα υπέροχο βίντεο με αφορμή τους έξι μήνες που πέρασαν από τη γέννηση του γιου του.

Χάρης Χριστόπουλος: Κάνει ποδήλατο μαζί με τον γιο του - Δείτε το βίντεο

Ο Xάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους.

Έξι μήνες πριν γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή και την καθημερινότητά τους. Η γνωστή μαμά είναι πολύ ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις της όμως αφορούν κατά κύριο λόγο τη δουλειά της. Σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες του γιου της, κάτι που κάνει σε λίγο μεγαλύτερο βαθμό ο διάσημος μπαμπάς.

Από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media ο Χάρης Χριστόπουλος, βλέπουμε ότι είναι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται πολύ ενεργά με τη φροντίδα του μωρού. Τον έχουμε δει να του κάνει μασάζ στο μωρό, να το κρατάει αγκαλιά και σε όλες τις αναρτήσεις, λάμπει από χαρά.

Ο ίδιος είναι τρισευτυχισμένος και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ακόμη και όταν ξενυχτάει στο πλευρό του μωρού του. Για όλες αυτές τις αλλαγές μίλησe πριν μερικούς μήνες μαζί με την Αννίτα Μπραντ, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, "Love it".



Ο γιος του έγινε έξι μηνών

Ο γιος του Χάρη Χριστόπουλου και της Αννίτα Μπραντ έγινε πριν από μερικές ημέρες έξι μηνών και με αφορμή αυτήν την ημερομηνία ορόσημο, ο διάσημος φωτογράφος ανέβασε στο Instagram του ένα άκρως απολαυστικό βίντεο με τους δυο τους.

Μπαμπάς και γιος κάνουν μαζί ποδήλατο στην εξοχή μαζί. Το αγοράκι κάθεται φρόνιμο στο ειδικό καθισματάκι του και ο διάσημος μπαμπάς σχολιάζει:

"Έξι μήνες μαζί???
#χριστοπουλακι #christopoulaki #23july #haibike_official #thule #babyboy #whatelsetoaskfor #ktmbib"


https://www.instagram.com/p/CKbZXhkJmRE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Χάρης Χριστόπουλος με τον γιο του, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved