Χάρης Χριστόπουλος: Τι έφτιαξε στον γιο του που έχει τρέλα με τις πόρτες

Ο μικρός ενθουσιάστηκε.

Χάρης Χριστόπουλος: Τι έφτιαξε στον γιο του που έχει τρέλα με τις πόρτες

Η αδυναμία που έχει ο Χάρης Χριστόπουλος στον γιο του είναι γνωστή. Ειδικά όσοι ακολουθούν τον γνωστό φωτογράφο στο Instagram ή έχουν διαβάσει συνεντεύξεις του, γνωρίζουν πόσο ευτυχισμένος νοιώθει από την ημέρα που έγινε πατέρας.

Γι΄αυτό και κάνει ότι περνάει από το χέρι του, να απολαμβάνει κάθε στιγμή με το «Χριστοπουλάκι» του, όπως χαϊδευτικά αποκαλούν τον γιο τους, τόσο ο ίδιος όσο και η Ανίτα Μπραντ. Παρότι τις περισσότερες αναρτήσεις με τον γιο τους τις κάνει η σύζυγός του, δεν είναι λίγες οι φορές που και ο Χάρης Χριστόπουλος δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με τον μοναχογιό του.

Όπως αυτό που ανέβασε πριν μερικές ημέρες αποκαλύπτοντας την «τρέλα» που έχει ο μικρός με τις πόρτες και τι έκανε ο ίδιος, ενθουσιάζοντάς τον.

«Έχει τρέλα με τις πόρτες, για αυτό και εγω του έφτιαξα τον πορτότοιχο, να τον #ευχαριστηθεί. #happyness #family #babyboy #creation #playing #babytoys #xristopoulaki #love #father», έγραψε χαρακτηριστικά και τα σχόλια που τον επαινούσαν και τον επιβράβευαν για την πράξη τους ήταν δεκάδες.


https://www.instagram.com/p/CTPawdQHJto/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεταξύ αυτών που έδωσαν τα εύσημα στον γνωστό μπαμπά ήταν και η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία έγραψε: «Αυτό είναι μέσα στο παιδαγωγικό πρόγραμμα της Μοντεσσορι και είναι το καλύτερο δωρο που μπορούσες να του κανείς για να συντονίσει τα μάτια με την λεπτή κίνηση του χεριού !! Εύγε !!!»

ερρικα

Τι είναι η μέθοδος Μοντεσσόρι

Το Μοντεσσοριανό σύστημα εκπαίδευσης εφαρμόζεται σε χιλιάδες σχολεία ανά τον κόσμο. Βασίζεται στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του παιδιού, δίνοντας έμφαση στην ανεξαρτησία του και στον σεβασμό της προσωπικότητάς του.

Η μέθοδος Μοντεσσόρι έχει επηρεάσει όχι μόνο την εκπαίδευση, αλλά γενικότερα ό,τι αφορά το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει το παιδί, από τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια στο σπίτι, το τρόπο που μιλούν οι γονείς στα παιδιά και πολλά ακόμα.

Για παράδειγμα, το παιδικό δωμάτιο, σύμφωνα με τη Μαρία Μοντεσσόρι «πρέπει να διαμορφώσουμε για το παιδί ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να λειτουργήσει μόνο του: ένα μικρό νιπτήρα, ένα γραφείο με συρτάρια που μπορεί να ανοίξει, αντικείμενα κοινής χρήσης που μπορεί να χρησιμοποιήσει, ένα μικρό κρεβάτι στο οποίο μπορεί να κοιμηθεί τη νύχτα κάτω από μια κουβέρτα που μπορεί να διπλώσει μόνο του. Πρέπει να του δώσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να ζήσει και να παίξει».

Ως προς το τελευταίο ο γνωστός φωτογράφος φροντίζει να δίνει όσο περισσότερα ερεθίσματα στον γιο του και πάνω απ΄όλα αγάπη. Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις πιο τρυφερές στιγμές μεταξύ μπαμπά και γιου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved