Δεκάλεπτο πρόγραμμα ασκήσεων για μαμάδες που βαριούνται τη γυμναστική (vid)

  • Βαριέστε τη γυμναστική; Αυτό το εύκολο πρόγραμμα ασκήσεων είναι κατάλληλο για εσάς.
  • Σε μόλις δέκα λεπτά γυμνάζετε χέρια, πόδια και κοιλιακούς στο σαλόνι του σπιτιού σας.
Δεκάλεπτο πρόγραμμα ασκήσεων για μαμάδες που βαριούνται τη γυμναστική (vid)
unsplash.com / LittPro Inc

Η γυμναστική έχει πολλά οφέλη για την σωματική και ψυχική υγεία: δυναμώνει τους μύες, βελτιώνει την στάση σώματος, δίνει ενέργεια, βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους σώματος, προσφέρει εκτόνωση.

Βέβαια δεν είναι όλοι λάτρεις της γυμναστικής. Άλλοι βαριούνται, άλλοι κουράζονται και άλλοι, παρόλο που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες και κάποτε γράφτηκαν σε κάποιο γυμναστήριο, δεν πήγαν πάνω από δύο φορές. Εάν ταυτίζεστε με κάποιο από τα παραπάνω, το συγκεκριμένο άρθρο σας αφορά.

Δεκάλεπτο πρόγραμμα ασκήσεων στο πάτωμα του σπιτιού

Υπάρχουν πολλά είδη γυμναστικής και το κάθε ένα έχει τα οφέλη του. Εάν το τρέξιμο η γενικά η έντονη άσκηση δεν είναι στις προτιμήσεις σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα εύκολο, ολιγόλεπτο πρόγραμμα που θα γυμνάσει το σώμα σας, όπως αυτό που δείχνει η γυμνάστρια Kyra Pro στο βίντεο που θα ακολουθεί παρακάτω.

Η ίδια το αποκαλεί «lazy workout» και είναι πράγματι πολύ εύκολο, κατάλληλο και για αρχάριους. Δεν χρειάζεστε όργανα, και σε μόλις δέκα λεπτά μπορείτε να γυμνάσετε χέρια, πόδια και κοιλιακούς στο σαλόνι του σπιτιού σας.

Εν μέσω χειμώνα και πανδημίας είναι ένα εύκολος τρόπος να γυμναστείτε, να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και τα οφέλη ακόμα και από αυτήν την ήπια μορφή άσκησης σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο είναι το νούμερο ένα κίνητρο για να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved