Γυμναστική μαζί με το μωρό: 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για νέες μαμάδες

Εύκολες ασκήσεις γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε μαζί με το μωρό σας.

Γυμναστική μαζί με το μωρό: 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για νέες μαμάδες

Η συστηματική άσκηση ενδυναμώνει το μυοσκελετικό σύστημα, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθάει στη διατήρηση ενός υγιούς και φυσιολογικού βάρους, δυναμώνει την καρδιά και τους πνεύμονες και πολλά πολλά ακόμα.

Για μία νέα μαμά, η γυμναστική μπορεί να φαντάζει πολυτέλεια, δεν είναι όμως . Ακόμα και στο σπίτι, μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά την ημέρα στον εαυτό σας και να κάνετε απλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη φόρμα σας και γιατί όχι, να χάσετε πιο γρήγορα τα κιλά μετά τον τοκετό, εφόσον το επιθυμείτε.

gumnastiki me to mwro

H Nancy Taylor είναι γυμνάστρια και νέα μαμά. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες και την γεμάτη καθημερινότητα που έχει μία μητέρα με ένα μωρό στο σπίτι, δημιούργησε ένα βίντεο όπου κάνει γυμναστική μαζί με το δικό της μωρό, αποδεικνύοντας ότι με διάθεση και θέληση όλα είναι εφικτά!

Επιπλέον, η γυμναστική μαζί με το μωρό είναι μία διασκεδαστική δραστηριότητα και για το ίδιο το βρέφος, το οποίο με τον τρόπο του συμμετέχει και αυτό στην όλη διαδικασία.

Το πρόγραμμα ασκήσεων της Nancy έχει διάρκεια 20 λεπτών και μπορείτε να το κάνετε κι εσείς στο σπίτι ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένες με τη γυμναστική.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved