Τοκετός στο σπίτι: Φωτογράφος απαθανατίζει τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα

Οι φωτογραφίες της Monet Nicole αποτυπώνουν την αγωνία, την ανυπομονησία και τη δύναμη του τοκετού.

Τοκετός στο σπίτι: Φωτογράφος απαθανατίζει τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα
Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicοle είναι μία αναγνωρισμένη φωτογράφος τοκετού. Έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και με τον φωτογραφικό της φακό έχει απαθανατίσει τις γέννες εκατοντάδων γυναικών. Για εκείνη ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή κάθε γυναίκας που τον βιώνει. Το ίδιο συνέβη και με εκείνη, αναφέρει στην προσωπική της ιστοσελίδα. Όταν έφερε στο κόσμο τους γιους της κάτι άλλαξε μέσα της και τότε ήταν που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας.

Η φωτογράφος έχει πάνω από 159 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 8.500 φωτογραφίες. Αυτές ποικίλουν. Άλλες αποτυπώνουν στιγμιότυπα του τοκετού στο μαιευτήριο, άλλες τοκετούς στο σπίτι και άλλες αναδεικνύουν την ιδιαιτερότητα του τοκετού στο νερό.

https://www.instagram.com/p/CiTfL2QL6Sw

Σε κάθε της δημοσίευση η Monet θυμάται την συγκεκριμένη γέννα και τα συναισθήματα που της έχει προκαλέσει αυτή. Δεν σταματά ποτέ να θαυμάζει μία μαμά που φέρνει το μωρό της στον κόσμο, όποια μέθοδο τοκετού και αν επιλέξει, ενώ πολλές φορές έχει πει ότι απολαμβάνει λίγο παραπάνω τις πρωινές γέννες.

Τοκετός στο σπίτι: Ιδιαίτερα στιγμιότυπα από τη φωτογράφο Monet Nicole

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η φωτογράφος δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από μία γέννα στο σπίτι.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι ο τοκετός στο σπίτι είναι μία πολύ δημοφιλής μέθοδος τοκετού στο εξωτερικό και αυτό γιατί γίνεται σε ένα περιβάλλον οικείο, φιλικό που η μητέρα μπορεί να επιλέξει αυτούς που θέλει να είναι δίπλα της. Γίνεται παρουσία μαίας και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνει με φυσιολογική μέθοδο και να μην συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για της μητέρας και του εμβρύου.

Η Monet Nicole γράφει στην ανάρτησή της:

«Αγαπώ αυτή τη γέννα.

Μπορεί να νιώσεις όλη τη σκληρή δουλειά, το συναίσθημα, την αγάπη σε κάθε μία από αυτές τις φωτογραφίες.

Και οι πρωινές γέννες έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ο ήλιος ανατέλλει. Η μέρα ξεκινά. Και μία πανέμορφη νέα ζωή ήρθε μόλις στον κόσμο μας

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η φωτογράφος στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved