Δέκα φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο γέννας

Η Carlene Foerester αποτυπώνει στις φωτογραφίες της τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα από όλα τα στάδια του τοκετού.

Δέκα φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο γέννας
Instagram / charlene_foerster_fotografie

Η φωτογράφος Charlene Foerester θεωρεί τον τοκετό το πιο σπουδαίο και ιδιαίτερο γεγονός. Τον περιγράφει μεταξύ άλλων ως μία εμπειρία δυνατή, κάποιες φορές άγρια, που απαιτεί θάρρος, έχει στιγμές ευαλωτότητας, μία εμπειρία διαφορετική και ξεχωριστή για την κάθε γυναίκα.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη φωτογράφιση τοκετού και έχει βραβευτεί για τη δουλειά της. Πέρυσι μία φωτογραφία της αναδείχθηκε από τις καλύτερες φωτογραφίες γέννας για το 2021 από τη Διεθνή Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων τοκετού. Η φωτογραφία αυτή απαθανάτιζε έτη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται με φυσιολογικό τοκετό. Το απόλυτο θαύμα της φύσης σε ένα κλικ.

nikitiries-fotografies-gennisis-2021-3.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / charlene_foerster_fotografie

Η φωτογράφος πρόσφατα δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram όπου και δημοσιεύει κάποιες από τις φωτογραφίες που τραβάει ανά περιόδους. Μέχρι σήμερα οι αναρτήσεις της δεν ξεπερνούν τις 80 , όλες όμως είναι ιδιαίτερες και συγκλονιστικές μία προς μια.

Οι φωτογραφίες που μπορεί κανείς να δει στο Charlene Foerster Fotografie αποτυπώνουν τις ιδιαίτερες στιγμές από όλα τα στάδια του τοκετού: την αναμονή, τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται την πρώτη αγκαλιά. Κάποιες είναι ασπρόμαυρες, άλλες έγχρωμες, κάποιες μακρινές και άλλες πιο κοντινές.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει κάποιες που ξεχωρίσαμε αν και σίγουρα όλες αξίζουν να τους ρίξετε μία ματιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved