Γυναίκα γέννησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου - Εκπληκτικό βίντεο

Μια μαιευτήρας στη Βραζιλία γέννησε στο αυτοκίνητό της και η μοναδική αυτή στιγμή απαθανατίστηκε στην κάμερα.

Γυναίκα γέννησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου - Εκπληκτικό βίντεο
today.com/ Deborah Ghelman

Η μαιευτήρας Gabriela Correia, 33 ετών, έχει μεγάλη εμπειρία στους τοκετούς, ωστόσο δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η ίδια θα γεννούσε μέσα στο αυτοκίνητο.

Μαζί με τον σύζυγό της ήταν καθοδόν για το μαιευτήριο. Όμως, όταν άρχισε να νιώθει ότι ίσως δεν προλάβαιναν να φτάσουν έγκαιρα και ότι θα γεννούσε στο αυτοκίνητο, σταμάτησαν σε ένα βενζινάδικο και κάλεσε μια συνάδελφό της, τη μαία της και τη φωτογράφο γέννας Deborah Ghelman η οποία κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το γέννα.

Μιλώντας στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο στη Βραζιλία , globo, η Correia ανέφερε ότι είχε δίπλα της ανθρώπους που ήξεραν τι να κάνουν και πώς να τη στηρίξουν. Παρότι η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη, όλοι τους προσπάθησαν να είναι ήρεμοι.

ginaika-gennise-sto-aftokinito1.jpg

πηγή φωτογραφίας: today.com/ Deborah Ghelman

«Δεν υπήρχε φόβος, μόνο χαρά», είπε χαρακτηριστικά στο TODAY Parents εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή της για την απήχηση που έχει το βίντεο με τη γέννα του παιδιού τους, γιατί δείχνει τι είναι ικανές να κάνουν οι γυναίκες χωρίς ιατρικές παρεμβάσεις όπως η επισκληρίδιος.

«Ανυπομονούσαμε να μάθουμε αν ήταν αγόρι ή κορίτσι, αλλά επιλέξαμε να περιμένουμε και να το διαπιστώσουμε την τελευταία στιγμή, ζώντας μια διαφορετική περιπέτεια», εξήγησε η Correia στη συνέντευξη της στο globo. «Απλώς δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα!»

Η Gabriela Correia με τον σύζυγό της είναι πλέον περήφανοι γονείς δύο αγοριών: του Dante και του νεογέννητου Artur, ο οποίος έχει πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο.

ginaika-gennise-sto-aftokinito2.jpg

πηγή φωτογραφίας: today.com/ Deborah Ghelman

Η Deborah Ghelman, έμπειρη φωτογράφος, αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η πρώτη γέννα εκτός νοσοκομείου που έχει δει και φωτογραφίσει ποτέ.

«Ακόμα το ξεπερνάω. Πρώτη φορά φωτογραφίζω μια γέννα έξω από νοσοκομείο σε όλη μου τη ζωή. Ήταν ένα μείγμα συναισθημάτων, αλλά δεν ένιωσα φόβο σε καμία στιγμή. Όλοι μέσα στο αυτοκίνητο γελούσαμε και ήμασταν πολύ χαρούμενοι».

Προειδοποίηση: Το βίντεο δείχνει χωρίς μοντάζ τη γέννα της Gabriela Correia μέσα στο αυτοκίνητο. Εάν δεν θέλετε να το δείτε, μη κάνετε κλικ.

https://www.instagram.com/p/CkHX3WrAYsI
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved