Φωτογράφιση μωρού: Οι αναρτήσεις αυτής της μαμάς θα σε εμπνεύσουν

Ιδέες για να εμπνευστείς τις πιο Instagram-ικές φωτογραφίες για το μωρό σου.

Φωτογράφιση μωρού: Οι αναρτήσεις αυτής της μαμάς θα σε εμπνεύσουν
Instagram / kel._davidson

Οι περισσότεροι γονείς τραβούν εκατοντάδες φωτογραφίες του μωρού τους πρώτους μήνες μετά τη γέννησή του. Κάποιες από αυτές συνθέτουν το παιδικό του άλμπουμ το οποίο αποτυπώνει στιγμιότυπα από ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά και τυχαίες καθημερινές στιγμές όσο το παιδί μεγαλώνει.

Στο Instagram υπάρχουν άπειρες ιδέες για concept φωτογράφισης για την κάθε ηλικία του παιδιού. Γονείς δημοσιεύουν απολαυστικές φωτογραφίες των μωρών τους και μία από αυτούς είναι και η Kelly Davidson, μητέρα δύο παιδιών, του μικρού Orlando και της Daisy. O προσωπικός της λογαριασμό στο Instagram είναι γεμάτος φωτογραφίες τους και ιδιαίτερα της μικρούλας που γεννήθηκε μερικούς μήνες πριν. Το νεότερο μέλος της οικογένειας είναι μία χαριτωμένη μπέμπα όλο νάζι και χαμόγελο. Η μαμά της, της φοράει κορδέλες, τουρμπάνια, ρούχα σε ροζ και άλλα παστέλ χρώματα και η κάθε ανάρτηση αποτελεί έμπνευση για απίθανες φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/Cbbgh49vbrq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενόψει Πάσχα, η νεαρή μητέρα της φόρεσε πλεκτά ροζ αυτάκια και η μικρή που κάνει τα πρώτα της βήματα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με χαμόγελο.


https://www.instagram.com/p/CcT3kDfvf2Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απολαυστικές είναι και φωτογραφίες με τα δύο αδερφάκια μαζί. O Orlando έχει αδυναμία στη μικρή του αδερφή και του αρέσει να την αγκαλιάζει και να παίζει μαζί της.


https://www.instagram.com/p/CcPOptcvD5i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην gallery που ακολουθεί, έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες φωτογραφίες με τα δύο παιδιά. Ρίξτε μία ματιά, εμπνεύσου και ξεσήκωσε ιδέες για να βγάλεις και εσύ όμορφες φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved