Μαμά φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη της με φιόγκους (εικόνες)

Η μικρή Skyla γεννήθηκε λίγες εβδομάδες πριν και ήδη έχει το δικό της κοινό στα social media.

Μαμά φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη της με φιόγκους (εικόνες)
Instagram / rylieandskyla

Η Brooke είναι μαμά δύο κοριτσιών με πάθος για τη μόδα και τη φωτογραφία. Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε τέλη του προηγούμενου μήνα και οι φωτογραφίες του κυριαρχούν στις τελευταίες αναρτήσεις της νεαρής μητέρας.

Η Brooke έχει αδυναμία στα παστέλ χρώματα και στις φωτογραφίες με την μικρή Skyla κυριαρχούν το παστέλ ροζ, το μπεζ και το λευκό. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους; Οι φιόγκοι, το αξεσουάρ που η μόλις λίγων βδομάδων μπέμπα δεν φαίνεται να αποχωρίζεται.

mama kori fiogkous koritsaki 9

Η Rylie είναι η μεγάλη αδερφή της Skyla και η Βrooke τις φωτογραφίζει συχνά μαζί. Το κοριτσάκι προσαρμόζεται στον ρόλο της μεγάλης αδερφής και τα πηγαίνει περίφημα.


https://www.instagram.com/p/Cak4Ts3B2tR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις περισσότερες φωτογραφίες η νεογέννητη μπέμπα κοιμάται. Από τις αναρτήσεις που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes ήταν και η παρακάτω, όταν η μικρή Skyla ήταν μόλις τριών ημερών.

«Τριών ημερών. Ταίριαξες τόσο τέλεια στην οικογένειά μας. Σε λατρεύουμε. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματά σας» έγραψε η Brooke. Οι διαδικτυακοί φίλοι της νεαρής μητέρας έχουν λατρέψει τις αναρτήσεις με το μωρό και η μικρούλα έχει ήδη αποκτήσει το δικό της κοινό στα social media.


https://www.instagram.com/reel/CaVipaBhVls/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου και μία μέρα μετά, η νεαρή μητέρα δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία.

«Skyla Elle Rogers

Έκανε την είσοδό της στον κόσμο στις 21.2.22, ώρα 7.32 το απόγεμα. Βάρος 3,7 κιλά και ύψος 53 εκατοστά. Σε αγαπάμε μπεμπούλα μας. Καλωσήρθες στην οικογένειά μας»

mama kori fiogkous koritsaki 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με το χαριτωμένο μωράκι που λατρεύει τους φιόγκους στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved