Πολύτεκνη μητέρα φωτογραφίζει τα παιδιά της στην φάρμα τους - Υπέροχες φώτο

Η επταμελής οικογένεια ζει στην εξοχή και έχει γίνει viral για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Πολύτεκνη μητέρα φωτογραφίζει τα παιδιά της στην φάρμα τους - Υπέροχες φώτο
Instagram / wispyfeatherfarm

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε πει ότι θα θέλαμε να τα παρατήσουμε όλα στην πολύβουη πολή και να πάμε να ζήσουμε στην εξοχή, μέσα στην φύση και τον καθαρο άερα, πόσοι όμως πραγματικά θα το κάναμε;

Η Melissa και ο σύζυγός της το τόλμησαν! Το ζευγάρι και τα δύο τους τότε παιδιά μετακόμισαν πριν μερικά χρόνια σε μία φάρμα στο Κολοράντο. Σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά έχουν εξοικειωθεί πλήρως με το περιβάλλον, η οικογένειά τους μεγάλωσε -προστέθηκαν τρία ακόμα μέλη- και η Melissa άφησε τη δουλειά της για να ασχοληθεί με μία ακόμα μεγάλη της αγάπη, τη φωτογραφία.

farma paidia mama polutekni foto 7

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / wispyfeatherfarm

Η οικογένεια είναι γνωστή στα Social Media ως @wispyfeatherfarm και ο αριθμός των ακολούθων του λογαριασμού στο Instagram ξεπερνάει τις 100.000.

To account διαχειρίζεται η Μelissa, η οποία πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το blog της και τη φωτογραφία. Εκεί δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες των παιδιών της από τις δραστηριότητες που κάνουν μέσα στη μέρα τους όπως παιχνίδια στο δάσος, βόλτες στις κοντινές λίμνες, αλλά και δραστηριότητες εντός σπιτιού.

farma paidia mama polutekni foto 14

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / wispyfeatherfarm

Τι να πρωτοχαζέψουμε στις φωτογραφίες της; Την αισθητική; Τα απίθανα τοπία και σκηνικά; Τα χαριτωμένα παιδιά και ζωάκια; Όλα συντελούν σε ένα μονδικό αποτέλεσμα και δεν είναι τυχαίο που η κάθε ανάρτηση της πολύτεκνης μητέρας συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

farma paidia mama polutekni foto 11

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / wispyfeatherfarm

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved