Οι πασχαλινές φωτογραφίες αυτής της οικογένειας θα σας εμπνεύσουν

Δείτε τις και πάρτε ιδέες.

Οι πασχαλινές φωτογραφίες αυτής της οικογένειας θα σας εμπνεύσουν
Instagram @katieerby

Η Katie Erby είναι έγκυος, μαμά ήδη τεσσάρων παιδιών και λάτρης της φωτογραφίας. Με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει στιγμές της καθημερινότητάς της, τις οποίες και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram.

Στις περισσότερες αναρτήσεις της πρωταγωνιστούν οι τρεις κόρες και ο γιος της. Η νεαρή μητέρα φωτογραφίζει τα παιδιά της εντός και εκτός σπιτιού, πότε σε ανύποπτο χρόνο και πότε φτιάχνοντας από πριν υπέροχα σκηνικά.


https://www.instagram.com/p/CMbBrstgs39/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της ξεχωρίζουν οι πασχαλινές φωτογραφίες των παιδιών της. Η Katie μένει με την οικογένειά της στην Καλιφόρνια όπου ήδη έχουν γιορτάσει το Καθολικό Πάσχα και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίοδο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους απίθανες φωτογραφίες των παιδιών της, αλλά και όλων των μελών της οικογένειας.

Εκτός από το σκηνικό και την αισθητική, τις εντυπώσεις κλέβουν και τα τέσσερα παιδιά που ποζάρουν χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό.


https://www.instagram.com/p/CNG19LcgsTK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί ακόμα εμείς να μην ξέρουμε πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα, όπως και να έχει όμως μπορείτε να πάρετε ιδέες από τις φωτογραφίες της Katie και να βγάλετε κι εσείς τις δικές σας, είτε εντός είτε εκτός σπιτιού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved