Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού: Αυτή η μαμά μας δίνει τις καλύτερες ιδέες

  • Το φωτογραφικό άλμπουμ του μωρού
  • Εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες της πολύτεκνης μαμάς, Andrea.
Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού: Αυτή η μαμά μας δίνει τις καλύτερες ιδέες
Instagram / supermommyof123

Το φωτογραφικό άλμπουμ του μωρού

Όλοι οι μεγαλύτεροι έχουμε φωτογραφικά άλμπουμ από την βρεφική μας ηλικία, τότε που δεν υπήρχαν κινητά και όλες οι φωτογραφίες ήταν τυπωμένες. Τα άλμπουμ αυτά τα έχουμε μέχρι και σήμερα, τα ξεφυλλίζουμε σε ανύποπτο χρόνο και αναμφίβολα είναι ένα ενθύμιο ανεκτίμητης αξίας για εμάς και τους γονείς μας από την παιδική μας ηλικία.

Πλέον, το κινητό έχουν γίνει προέκταση του χεριού μας. Απαθανατίζουμε πάμπολα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς μας και όταν γινόμαστε γονείς, γεμίζει με φωτογραφίες του μωρού από την ώρα που κοιμάται, που τρώει, που χαμογελάει.

Οι φωτογραφίες αυτές θα συνθέσουν το δικό του φωτογραφικό άλμπουμ (ψηφιακό ή κανονικό), ένα ενθύμιο που θα κοιτάμε και εμείς μετά από χρόνια και κάποια στιγμή θα περάσει στα χέρια του δικού μας παιδιού.

Οι φωτογραφίες της μαμάς Andrea θα σας εμπνεύσουν

Εάν ψάχνετε ιδέες για να τραβήξετε ιδιαίτερες φωτογραφίες το μωρό σας από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στο σπίτι από το μαιευτήριο, αλλά και τους επόμενους μήνες, αξίζει να ρίξετε μία ματιά στις φωτογραφίες της Andrea.

H Andrea είναι μαμά πέντε παιδιών. Έχει δημιουργήσει το Instagram account με το όνομα supermommyof123 όπου δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες με την οικογένειά της και έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό, με τους followers της να ξεπερνούν τις 90.000. Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε λίγους μήνες πριν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η πολύτεκνη μητέρα στο Instagram της είναι πραγματικά απολαυστικές. Όπως, άλλωστε και αυτές που έχει αναρτήσει με τα μεγαλύτερα παιδιά της όταν ήταν μωρά.

fotografiko alboum mwrou 11

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / supermommyof123

Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας.

Δείτε τις, εμπνευστείτε και τραβήξτε τις δικές σας φωτογραφίες των μωρών σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved