Αυτή η μπέμπα έχει τις πιο όμορφες φωτογραφίες στο Instagram

Η μικρούλα έχει το δικό της κοινό στα social media.

Αυτή η μπέμπα έχει τις πιο όμορφες φωτογραφίες στο Instagram

Η Joanna Lagowska είναι μαμά και influencer. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες της μπέμπας της, δικές της και από διάφορες γωνίες του σπιτιού που έχει διακοσμήσει η ίδια. Έχει πάνω από δέκα χιλιάδες ακόλουθους και οι φωτογραφίες με την κόρη της είναι πάντα αυτές που συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes.

H μικρούλα γεννήθηκε τον περασμένο Οκτώβρη. Ανήμερα της γέννησή της, η μαμά της τη σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους με την παρακάτω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CVeqfSCDTt2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αμέσως μετά δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία από την ημέρα που επέστρεψανν στο σπίτι από το μαιευτήριο.


https://www.instagram.com/p/CVk2Pvkjs4f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παραπάνω από μία φορές έχει δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram της. Είναι μία φωτογραφία με την κόρη της και τον σύζυγό της λίγες μέρες μετά τη γέννηση της μικρής.

moraki fotografies mpempa instagram 11

Τους τελευταίους μήνες, η διάσημη μαμά δημοσιεύσει πολύ συχνά φωτογραφίες με την μπέμπα της και η φωτογραφίες του έξι μηνών μωρού είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Η Joanna φωτογραφίζει την μικρούλα ενώ κοιμάται, όσο είναι ξύπνια, ενώ από τις πιο ιδιαίτερες είναι και οι φωτογραφίες στην αγκαλιά των γονιών της.

Το κοριτσάκι έχει γαλάζια μάτια και όσο μεγαλώνει χαμογελάει όλο και περισσότερο. Η νεαρή μητέρα επιλέγει για την κόρη της υπέροχα outfits, ενώ διόλου τυχαία δεν είναι τα props και τα σκηνικά που στήνει για να τη φωτογραφίσει.


https://www.instagram.com/p/CaNUIvej1Zt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρούλας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved