Δέκα φωτογραφίες νεογέννητων αυθόρμητες και απολαυστικές

Η Eweliny απαθανατίζει στιγμιότυπα με νεογέννητα και αυτά είναι μερικά από τα πιο απολαυστικά.

Δέκα φωτογραφίες νεογέννητων αυθόρμητες και απολαυστικές

Νεογέννητο ξαπλωμένο στο κρεβάτι των γονιών του χασμουριέται και η Eweliny απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

Instagram / fotografie_eweliny

Tα τελευταία χρόνια η lifestyle φωτογράφιση είναι το πρώτο trend στη φωτογράφιση νεογέννητων. Οι φωτογραφίες δηλαδή δεν είναι τραβηγμένες σε κάποιο στούντιο με εντυπωσιακά σκηνικά και props αλλά στα σπίτι των οικογενειών και είναι περισσότερο αυθόρμητες και φυσικές.

Η Eweliny είναι ειδήμων σε αυτό το είδος και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες νεογέννητων και νέων γονιών. Κοινό χαρακτηριστικό όλων; Ο φυσικός φωτισμός, η μινιμαλιστική προσέγγιση και η έμφαση στις εκφράσεις και τα συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/CgH_Nmysx0_

Η επαγγελματική ενασχόληση της φωτογράφου με τη φωτογράφιση νεογέννητων ξεκίνησε λίγο μετά τη γέννηση και του δεύτερου γιου της. Για εκείνη τα παιδιά της είναι πηγή έμπνευση και κινητήριος δύναμη και όταν μετά και τον δεύτερο τοκετό συνειδητοποίησε ότι ήταν όλη την ώρα με μία κάμερα στο χέρι για να απαθανατίσει την κάθε στιγμή, αποφάσισε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα.

https://www.instagram.com/p/Ch2r9AtNC6f

Η φωτογράφος απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με το μωρό στο σπίτι. Νεογέννητα ξαπλωμένα στο κρεβάτι, μαμάδες που θηλάζουν, μπαμπάδες που κρατούν τα μωρά τους αγκαλιά, παιδιά που ποζάρουν στον φακό με το νεογέννητο αδερφάκι τους. Αυτά και πολλά ακόμα στιγμιότυπα περιλαμβάνονται στις πάνω από 1.100 φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Eweliny στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/CebyqELsibm

Από τις φωτογραφίες που χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζουν είναι εκείνες που εστιάζουν στις γκριμάτσες και τις εκφράσεις των νεογέννητων. Στην ηλικία αυτή τα αχνά χαμόγελα και οι εκφράσεις απορίας είναι ακούσιες εκφράσεις, αυτό όμως δεν κάνει τα στιγμιότυπα λιγότερο απολαυστικά.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας. Δέκα φωτογραφίες μωρών αυθόρμητες και απολαυστικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved