Οι τρυφερές στιγμές του τοκετού - Φωτογραφίες μιας γέννας

Η Monet Nicole απαθανατίζει τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα μίας γέννας.

Οι τρυφερές στιγμές του τοκετού - Φωτογραφίες μιας γέννας

Συγκινημένο ζευγάρι κρατά τη νεογέννητη κόρη του αγκαλιά λίγο μετά τον τοκετό.

Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γέννες και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα από κάθε στάδιο του τοκετού.

https://www.instagram.com/p/Cnc5rpMNajh

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στο Instagram. Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 159 χιλιάδες και το προφίλ της είναι ένα υπέροχο portfolio με φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά του τοκετού.

https://www.instagram.com/p/CkwbKBUr61b

Η Monet δεν μένει όμως μόνο εκεί. Εκτός από τα στιγμιότυπα μοιράζεται ιστορίες μαμάδων και σκέψεις δικές της για εμπειρίες που ζει καθημερινά.

«Το όνειρο να αποκτήσεις ένα μωρό γίνεται επιτέλους πραγματικότητα»

Σε μία από τις τελευταίες τις αναρτήσεις η φωτογράφος δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τον τοκετό μίας μαμάς. Η νεαρή γυναίκα έφερε στον κόσμο την κόρη της με τον σύντροφό της στο πλευρό της και η φωτογράφος έγραψε στο Instagram:

«Κάποιες φορές γνωρίζεις τον κατάλληλο άνθρωπο πιο αργά στη ζωή από ότι περίμενες… αλλά είσαι βαθιά ερωτευμένος… και το όνειρο να αποκτήσεις ένα μωρό γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Όλα τα κομμάτια του παζλ ενώνονται.

Αυτό το ζευγάρι αγαπιέται πολύ και αυτό φαίνεται από το πώς δούλεψαν μαζί για να κρατήσουν για πρώτη φορά το μωρό τους αγκαλιά. Άκουσαν τραγούδια από τον γάμο τους και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι που επιτέλους συνάντησαν την κόρη τους. Έκλαψαν. Έκλαψα. Και το μωρό τους κούρνιασε στην αγκαλιά τους.»

Αυτή η αγάπη, η τρυφερότητα αποτυπώνεται στις φωτογραφίες της Monet. Το ζευγάρι συγκινημένο αντικρύζει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη του και τη κρατά αγκαλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η φωτογράφος στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved