«Το πρώτο φιλί» - Ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο

Οι φωτογραφίες της Alessandra Corveloni αποτυπώνουν τα τρυφερά στιγμιότυπα του τοκετού.

«Το πρώτο φιλί» - Ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο
Instagram / alessandracorveloni

Η Alessandra Corveloni είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού και έχει βραβευτεί περισσότερο από δυο φορές για τη δουλειά της. Οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα από όλα τα στάδια του τοκετού και το προφίλ της στο Instagram είναι ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ, ωδή στον τοκετό.

Η φωτογράφος απαθανατίζει τις στιγμές μέσα στο δωμάτιο τοκετού και οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες, κάτι που τις κάνει ακόμα πιο ατμοσφαιρικές και ιδιαίτερες.

«Το πρώτο φιλί»

Από τα πιο ιδιαίτερα στιγμιότυπα είναι αυτά με γονείς που κρατούν για πρώτη φορά το μωρό τους αγκαλιά. «Το πρώτο φιλί» γράφει η Alessandra στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας η οποία αποτυπώνει όλη την τρυφερότητα και τη συγκίνηση της στιγμής.

https://www.instagram.com/p/CplZtsvOof2

Ένα παρόμοιο στιγμιότυπο είχε δημοσιεύσει και λίγο καιρό πριν. Μαμά κρατά το μωρό της αγκαλιά και ο μπαμπάς που στέκεται παραδίπλα δίνει ένα τρυφερό φιλί στο κεφάλι του νεογέννητου.

«Η πρώτη επαφή, το πρώτο φιλί. Η ευτυχία της μαμάς μεταφράζεται σε αυτή τη στιγμή» γράφει η φωτογράφος στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CpNITlyucRZ

Η στιγμή που ένα μωρό γεννιέται

Οι φωτογραφίες της Alessandra δεν ωραιοποιούν καταστάσεις, αντιθέτως αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά του τοκετού.

Στο προφίλ της μπορεί κανείς να δει πολλές φωτογραφίες νεογέννητων τη στιγμή που γεννιούνται. Άλλα έρχονται στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό και άλλα με την μέθοδο της καισαρικής τομής. Όλες όμως οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την μία κοινή αλήθεια: Ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία και η γέννηση ενός παιδιού το απόλυτο θαύμα της φύσης.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Alessandra στο προφίλ της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved