Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα στην κούνια τους

Δέκα φωτογραφίες της Έβελιν.

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα στην κούνια τους
Instagram / fotografie_eweliny

H φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι οι φωτογράφοι που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας.

Το στιλ και η αισθητική ποικίλουν ανάλογα με την προσέγγιση που ακολουθεί ο κάθε καλλιτέχνης. Αρκετά δημοφιλής είναι η lifestyle φωτογράφιση η οποία αναφέρεται σε φωτογραφίες ρεαλιστικές, τραβηγμένες σε πραγματικά περιβάλλοντα και όχι σε κάποιο στούντιο με props και ή συγκεκριμένο σετ.

Η Έβελιν ανήκει σε εκείνους που προτιμούν την lifestyle φωτογράφιση και απαθανατίζει νεογέννητα στο μαιευτήριο ή στο σπίτι. Άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών, τα οποία όπως αναφέρει είναι για εκείνη πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη.

Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν ακριβώς γιατί μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα και γιατί η προσοχή δεν δίνεται στα εντυπωσιακά σκηνικά ή τα outfits, αλλά στη στιγμή, τις εκφράσεις, τα συναισθήματα. Επίσης, η φωτογράφος προτιμά τον φυσικό φωτισμό και τα γήινα χρώματα.

https://www.instagram.com/p/Cl634PiMtM9

Το project 48 και η φωτογράφιση στο σπίτι

Οι φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες στο μαιευτήριο ανήκουν στο Project 48 και αυτό γιατί έχουν τραβηχτεί 48 ώρες μετά τον τοκετό. Αποτυπώνουν τις πρώτες στιγμές με το μωρό και τα συναισθήματα των νέων γονιών.

https://www.instagram.com/p/CHOJAWgBWLt

Οι φωτογράφιση στο σπίτι είναι εξίσου εντυπωσιακή. Γονείς ποζάρουν στον φακό με τα μωρά τους αγκαλιά και η φωτογράφος απαθανατίζει τα τρυφερά στιγμιότυπα. Σε πολλές από αυτές οι μαμάδες και οι μπαμπάδες κρατούν τα μωρά τους αγκαλιά και σε άλλες η Έβελιν φωτογραφίζει τα μωρά μόνα τους στην κούνια ή στο κρεβάτι των γονιών τους.

Φωτογραφίες μωρών στην κούνια τους

Το Instagram της Έβελιν είναι ένα πλούσιο portfolio που μας δίνει μία γεύση από τη δουλειά της.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει κάποιες από τις φωτογραφίες της με μωρά στη κούνια. Άλλα κοιμούνται, άλλα είναι ξύπνια το κάθε στιγμιότυπο πάντως είναι ιδιαίτερο και οι φωτογραφίες απολαυστικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved