Γονείς ντύνουν τα μωρά τους ξωτικά και τα φωτογραφίζουν

To hashtag #babyelf στο Instagram έχει τις πιο γλυκιές φωτογραφίες.

Γονείς ντύνουν τα μωρά τους ξωτικά και τα φωτογραφίζουν
Instagram / ___charelle

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό είναι ιδιαίτερα και πολλοί είναι οι γονείς που ντύνουν τα μωρά τους με χριστουγεννιάτικα outfits και τραβούν αμέτρητες φωτογραφίες.

Από τα πιο δημοφιλή είναι τα ξωτικά. Κορμάκια και αξεσουάρ κάνουν τα μωρά ακόμα πιο αξιολάτρευτα

Elf: Ποιο είναι το ξωτικό των Χριστουγέννων

Ο Elf είναι ίσως το πιο διάσημο και γνωστό Ξωτικό των Χριστουγέννων. Είναι ο μικρός βοηθός του Άγιου Βασίλη ο οποίος κατασκοπεύει τα παιδιά και τη συμπεριφορά τους.

Δημιουργός του χαρακτήρα είναι η συγγραφέας Carol V. Aebersold και την κόρη της, Chanda, που έγραψαν το βιβλίο «The Elf on the Shelf: A Christmas Tradition» και παράλληλα κυκλοφόρησαν και την φιγούρα Elf.

Σύμφωνα με το βιβλίο, τα ξωτικά τρυπώνουν στα σπίτια των οικογενειών και κατασκοπεύουν τα παιδιά από την ημέρα των Ευχαριστιών μέχρι και τα Χριστούγεννα. Κάθε βράδυ επιστρέφουν στον Βόρειο Πόλο για να αναφέρουν στον Άγιο Βασίλη όσα έχουν δει για τη συμπεριφορά των παιδιών και το επόμενο πρωί επιστρέφουν για να συνεχίσουν τη δουλειά τους, κρύβονται σε διάφορα σημεία του σπιτιού και περιμένουν τα παιδιά να τα βρουν.

#babyelf: Το hashtag με τις πιο γλυκιές φωτογραφίες

Το hashtag #babyelf στο Instagram έχει χιλιάδες αναρτήσεις και οι περισσότερες είναι φωτογραφίες μωρών ντυμένα ξωτικά. Οι γονείς έχουν βάλει κορμάκια, συνολάκια και αξεσουάρ στα μωρά τους και τα φωτογραφίζουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι δέκα αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved