Μαμά γέννησε με όλη την οικογένεια στο πλευρό της - Υπέροχες φωτογραφίες

Ένα ξεχωριστό φωτογραφικό άλμπουμ από την Monet Nicole.

Μαμά γέννησε με όλη την οικογένεια στο πλευρό της - Υπέροχες φωτογραφίες
Instagram / monetnicolebirths

H Monet Nicole είναι μαία και φωτογράφος. Ο τοκετός, υποστηρίζει, είναι μία συγκλονιστική εμπειρία για κάθε γυναίκα που τη βιώνει και η ίδια έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γέννες γυναικών.

Οι φωτογραφίες της Monet ξεχωρίζουν γιατί είναι αληθινές και αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά του τοκετού. Η φωτογράφος δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει καταστάσεις και πάντα γνωρίζει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα «κλικ». Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μία από τις πιο καταξιωμένες φωτογράφους τοκετούς και οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 159 χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/CkKFXdlLc29

Στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Monet δεν μοιράζεται απλώς φωτογραφίες που έχει τραβήξει, αλλά ιστορίες. Ιστορίες τοκετού, ο κάθε ένας από τους οποίους έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για έναν ξεχωριστό λόγο.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η φωτογράφος περιγράφει μία γέννα στο νερό. Η μαμά, όπως αναφέρει, είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες που γνωρίζει και όλα τα στάδια του τοκετού αποτυπώνονται στις ιδιαίτερες φωτογραφίες της. Ακόμα πιο ξεχωριστή είναι αυτή η γέννα γιατί τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό της μαμάς τους και ήταν συμμέτοχοι στην όλη διαδικασία.

«Αυτή η γυναίκα είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που γνωρίζω… και οι λόγοι είναι πολλοί.

Η τρίτη της γέννα είναι μία δοκιμασία της αντοχής και της υπομονής της κάτω από πίεση.

Τις μέρες πριν τον τοκετό ήταν δύσκολο να γνωρίζουμε εάν και πότε θα ερχόταν το μωρό. Τελικά όμως, ήρθε η στιγμή του τοκετού και ήρθε απότομα. Οι συσπάσεις πήγαν από σποραδικές σε πολύ έντονες με μόλις 2-3 λεπτά διαφορά.

Μπήκε στην πισίνα και ο σύζυγος και οι δύο μεγαλύτεροι γιοι της, της προσέφεραν την πιο γλυκιά και ισχυρή στήριξη. Α και το κουτάβι της επίσης.

Αμέσως μετά, ξεκίνησε να σπρώχνει και αυτό το τέλειο, μικροσκοπικό μωρό ήρθε στον κόσμο. Όπως συμβαίνει σε μερικά μωρά, έτσι και αυτό δεν κατάλαβε τι συνέβη. Ήταν χαλαρή όταν βγήκε. Ήταν η απόδειξη ότι χρειαζόταν μερικές ανάσες και φροντίδα. Και τα δύο της τα προσέφερε η μαμά της.

Ανταποκρίθηκε αμέσως, έκλαψε και πήρε ένα ροζ χρώμα σε λίγα μόλις λεπτά. Ακόμα ήταν πάνω στη μαμά της. Ακόμα ήταν συνδεδεμένη με τον πλακούντα.

Αγαπώ αυτή τη γέννα για πολλούς λόγους. Νομίζω όμως ότι αξίζει να δούμε πώς συγκεκριμένες επιπλοκές είναι διαχειρίσιμες με ασφάλεια στο σπίτι.»

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Monet στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved