Οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες αυτής της μπέμπας είναι απλά υπέροχες

Το πιο ιδιαίτερο countdown από τους φωτογράφους Zoe και John.

Οι χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες αυτής της μπέμπας είναι απλά υπέροχες
Instagram / zoejohnphotography

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και οι φωτογράφοι Zoe και John σκέφτηκαν ένα πρωτότυπο countdown με χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες της κόρης τους. Από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων δημοσιεύουν κάθε μέρα και μία φωτογραφία της μικρής Clementine. Η μπέμπα είναι ντυμένη ξωτικό των Χριστουγέννων και ποζάρει στον φακό πότε με έναν χιονάνθρωπο, πότε φορώντας πολύχρωμα κασκόλ και πότε με άλλα ξωτικά.

«Αυτή τη χρονιά έχουμε σχεδιάσει ένα ιδιαίτερο countdown για τα Χριστούγεννα. Κάθε χρόνο το ξωτικό των Χριστουγέννων καταφτάνει την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου και σηκώνεται να κάνει σκανταλιές ενώ τα παιδιά είναι στο κρεβάτι τους. Λατρεύω να βλέπω τις αντιδράσεις τους κάθε πρωί όταν ανακαλύπτουν τι έχει κάνει το ξωτικό στο σπίτι.

Η Clementine είναι ακόμα πολύ μικρή για να απολαύσει αυτό το έθιμο, έτσι αποφασίσαμε να ντύσουμε ξωτικό εκείνη. Κάθε μέρα μέχρι και τα Χριστούγεννα θα δημοσιεύουμε και μία φωτογραφία της για να δείτε τις σκανταλιές της» έγραψαν στην πρώτη ανάρτηση του countdown μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/Clof97qoR0G

Το κοριτσάκι έχει κλειστά μάτια, κάθεται πάνω στο ράφι και δίπλα του έχει ένα κουτί σοκολατάκια.

Από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες; Η παρακάτω που αντιστοιχεί στην ημέρα #3 του countdown.

H μικρούλα κάθεται πάνω στο ράφι ανάμεσα από δύο κουκλάκια ξωτικά.

«Ημέρα 3: Παρατήρησε κανείς άλλος πόσα ακόμα ξωτικά υπάρχουν αυτήν τη στιγμή; Είναι παντού… Το δικό μας ξωτικό σίγουρα ξαφνιάστηκε όταν εμφανίστηκαν στο ράφι τους.»

https://www.instagram.com/p/CltaKEyou8W

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με το μικρό ξωτικό στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved