Πορτρέτα νεογέννητων τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό στο σπίτι

Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το νεογέννητο μέσα από τον φακό μίας επαγγελματίας φωτογράφου.

Πορτρέτα νεογέννητων τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό στο σπίτι
Instagram / fotografie_eweliny

Τα τελευταία χρόνια η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend και πολλοί είναι οι φωτογράφοι που ειδικεύονται σε αυτό το είδος φωτογραφίας.

Άλλοι προτιμούν να φωτογραφίζουν τα νεογέννητα σε studio χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα props και σκηνικά και άλλοι σε ένα πιο φυσικό περιβάλλον, όπως είναι το σπίτι της οικογένειας.

Τη δεύτερη προσέγγιση προτιμά η φωτογράφος Eweliny. Η φωτογράφος στοχεύει σε ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα, οι φωτογραφίες της μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα, σε φυσικό φωτισμό, χωρίς ιδιαίτερα outfits, σκηνικά ή props. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που ξεχωρίζουν.

https://www.instagram.com/p/CG5mxkcBgAj

Η Eweliny ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία το 2015 μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών και μέχρι και από τότε μέχρι και σήμερα η δουλειά της έχει αναγνωριστεί και έχει αποκτήσει το δικό της κοινό.

Η φωτογράφος αναρτά πολλές από τις φωτογραφίες της στο Instagram προφίλ Fotografie Eweliny το οποίο μέχρι σήμερα έχει πάνω από 28 χιλιάδες ακολούθους. Εκεί μπορείς κανείς να δει φωτογραφίες νεογέννητων, φωτογραφίες γονιών με τα μωρά τους, παιδιά με τα μικρότερα αδερφάκια τους.

Πορτρέτα νεογέννητων τις πρώτες μέρες στο σπίτι

Ιδιαίτερα και υπέροχα είναι και τα πορτρέτα νεογέννητων που μπορεί να δει κανείς στο portfolio της φωτογράφου. Η Eweliny απαθανατίζει τις ιδιαίτερες εκφράσεις και γκριμάτσες τους, τα φωτογραφίζει όταν είναι ξύπνια ή όταν κοιμούνται, στην αγκαλιά των γονιών τους ή και όχι.

Oι φωτογραφίες αυτές αποτελούν ενθύμιο για τους νέους γονείς και στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει κάποιες από αυτές που ξεχωρίσαμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved