Δέκα minimal πορτρέτα νεογέννητων

Η Sarah φωτογραφίζει νεογέννητα μωρά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Δέκα minimal πορτρέτα νεογέννητων
Instagram / sarbury_photo_design

Η Sarah είναι επαγγελματίες φωτογράφος με πάνω από 19 χρόνια εμπειρίας. Φωτογραφίζει οικογένειες, ζευγάρια, νεογέννητα και γενικά ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις ζωής. Η ίδια αναφέρει στην προσωπική της ιστοσελίδα:

«Το να απαθανατίζω οικογένειες, μία νέα ζωή και ιδιαίτερα στιγμιότυπα με κάνει χαρούμενη. Είναι τροφή για την ψυχή μου»

H σύνδεση των γονιών με τα παιδιά τους, είναι από τις αναμνήσεις που αξίζουν να μείνουν στο πέρασμα των χρόνων αναφέρει επίσης. Η Sarah είναι και η ίδια μητέρα δύο αγοριών και η μητρότητα αποτελεί για εκείνη πηγή έμπνευσης.

https://www.instagram.com/p/ChmFd0cpDu5

«To να γνωρίζω πώς ήταν για εμένα να βιώνω τη μητρότητα, με όλα τα άγνωστά της με έχει κάνει να αφήνω τους γονείς να πάρουν τον χρόνο τους, να εκτιμήσουν και να απολαύσουν τις συνεδρίες με τα παιδιά τους. Οι πρώτες μέρες και νύχτες με το νεογέννητο γίνονται θολές αναμνήσεις και έχω πάντα αυτό στο μυαλό μου όταν απαθανατίζω τέτοιες στιγμές»

Οι φωτογραφίες της Sarah είναι minimal και αποτυπώνουν την ιδιαιτερότητα των στιγμών, τα συναισθήματα. Από τις πιο ιδιαίτερες είναι τα πορτρέτα νεογέννητων. Φωτογραφίες κοντινές που αναδεικνύουν την γλυκύτητα αυτών των μικροσκοπικών πλασμάτων.

https://www.instagram.com/p/CWSr80vPcpy

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί μπορεί κανείς να δει από φωτογραφίες τοπίων και σπιτιών, μέχρι οικογενειακές φωτογραφίες και φωτογραφίες νεογέννητων.

Τα πορτρέτα των νεογέννητων συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes. Είναι minimal χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά, props και ρούχα.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved