Δέκα πορτρέτα μαμάδων με τα νεογέννητα μωρά τους (εικόνες)

Φωτογραφίες από μία βραβευμένη φωτογράφο τοκετού.

Δέκα πορτρέτα μαμάδων με τα νεογέννητα μωρά τους (εικόνες)
Instagram / fotografie_eweliny

Η Alessandra Corveloni είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού, έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δουλειά της και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων και μαμάδων στην αίθουσα τοκετού.

Η φωτογράφος έχει παρευρεθεί σε δεκάδες γέννες γυναικών και έχει απαθανατίσει τις ιδιαίτερες στιγμές από το κάθε στάδιο του τοκετού. Οι περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει της είναι ασπρόμαυρες και αποτυπώνουν έντονα συναισθήματα και την ιδιαιτερότητα των στιγμών.


https://www.instagram.com/p/CegElrSO3jg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πορτρέτα μαμάδων με τα νεογέννητα μωρά τους

Από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες της είναι αυτές με μαμάδες στο κρεβάτι του τοκετού που έχουν αγκαλιά τα νεογέννητα μωρά τους. Φωτογραφίες κοντινές που αποτυπώνουν τη συγκίνηση, τη χαρά, την ανακούφιση.

Τα πορτρέτα της Alessandra Corveloni συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes. Κάποια είναι έγχρωμα, όπως το παρακάτω το οποίο είναι και το πιο πρόσφατα δημοσιευμένο στο προφίλ της. Μία μαμά κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της και κοιτάζει στην κάμερα εμφανώς συγκινημένη.

fotografies toketou portretamamadwn 10

Τα περισσότερα είναι ασπρόμαυρα, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο καλλιτεχνικά. Η φωτογράφος έχει ήδη δημοσιεύσει πάνω από 2.450 φωτογραφίες στο προφίλ της, η κάθε μία από τις οποίες είναι μοναδική.

fotografies toketou portretamamadwn 8

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της φωτογράφου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved