Τα κοντινά πορτρέτα των νεογέννητων - Μοναδικές φωτογραφίες

Μαμά και φωτογράφος φωτογραφίζει νεογέννητα στην αίθουσα τοκετού.

Τα κοντινά πορτρέτα των νεογέννητων - Μοναδικές φωτογραφίες
Instagram / nathaliepaulifotografia

Η επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητων απαιτεί καλή οργάνωση, προσοχή στις λεπτομέρειες, υπομονή και επιμονή. Εκτός από την φωτογράφιση σε στούντιο υπάρχει και η αυτή που γίνεται την ώρα του τοκετού. Φωτογράφοι παρευρίσκονται σε όλα τα στάδια της γέννας, απαθανατίζουν τις ιδιαίτερες στιγμές και τραβούν τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου.

Η Nathalie Paulie είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος από την Πορτογαλία και μητέρα δύο κοριτσιών. Εξειδικεύεται στην φωτογράφιση μωρών και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες νεογέννητων και νέων μαμάδων. Η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει εκατοντάδες likes και οι ακόλουθοι στο επαγγελματικό της προφίλ ξεπερνούν τις 120 χιλιάδες.


https://www.instagram.com/p/CSu_Vf0DpOg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν είμαι τυχαία φωτογράφος γέννας. Επέλεξα αυτό που με κάνει ευτυχισμένη» γράφει η Nathalie στην ιστοσελίδα της.

Η νεαρή μητέρα θέλει μέσα από τις φωτογραφίες της να αφηγηθεί ιστορίες και να κρατήσει στιγμές ζωντανές. Και το πετυχαίνει.


https://www.instagram.com/p/CQPK4UkDCrG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Nathalie εστιάζει στις λεπτομέρειες και από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι τα κοντινά πορτρέτα των νεογέννητων. Έχει παρευρεθεί σε δεκάδες γέννες και με τον φωτογραφικό της φακό φωτογραφίζει νεογέννητα λίγο μετά τον τοκετό, κάποια μάλιστα έχοντας ακόμα το εμβρυικό σμήγμα, όπως η παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CMiZTXTj0iE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και τις φωτογραφίες ακόμα πιο ιδιαίτερες. Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με κοντινά πορτρέτα νεογέννητων που βρήκαμε στο προφίλ της. Το κάθε ένα τόσο εντυπωσιακό και τόσο όμορφο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved