Φωτογράφος απαθανατίζει μοναδικά στιγμιότυπα με νεογέννητα στην αίθουσα τοκετού

Νεογέννητα στις πρώτες τους φωτογραφίες δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους

Φωτογράφος απαθανατίζει μοναδικά στιγμιότυπα με νεογέννητα στην αίθουσα τοκετού
Instagram / alessandracorveloni

Η φωτογράφιση τοκετού είναι trend τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι οι φωτογράφοι που εξειδικεύονται σε αυτό το είδος φωτογράφισης. Μία εξ αυτών και η Alessandra Corveloni από την Πορτογαλία που έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δουλειά της.

Η Alessandra είναι μητέρα δύο κοριτσιών και εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος από το 2015. Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες στην αίθουσα τοκετού και ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν τη μαγεία και τις ιδιαίτερες στιγμές της κάθε γέννας όπως ακριβώς είναι, χωρίς φίλτρα και χωρίς ωραιοποιημένες καταστάσεις.

https://www.instagram.com/p/Ci5LC2oO7Vo

Η φωτογράφος απαθανατίζει στιγμιότυπα από τον τοκετό με καισαρική και στιγμιότυπα από φυσιολογικό τοκετό.

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί μπορεί κανείς να δει υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων δευτερόλεπτα μετά τον τοκετό, μαμάδες που παίρνουν τα μωρά τους για πρώτη φορά αγκαλιά, μπαμπάδες συγκινημένους που στέκονται στο πλευρό των συντρόφων τους.

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές που εστιάζουν στα πρόσωπα και στις εκφράσεις των μωρών. Οι εκφράσεις των νεογέννητων είναι αντανακλαστικές, ωστόσο τα πρόσωπά τους μπορούν να γίνουν πολύ εκφραστικά.

Η φωτογράφος αποτυπώνει τις πρώτες στιγμές τους μετά τον φυσιολογικό τοκετό ή τον τοκετό με καισαρική και όπως είναι αναμενόμενο οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes.

Δείτε κάποιες που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved