Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι - Φωτογράφος απαθανατίζει τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα

Οι φωτογραφίες της Έβελιν αποτυπώνουν τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι.

Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι - Φωτογράφος απαθανατίζει τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα
Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων. Η φωτογραφία ήταν ανέκαθεν ένα αγαπημένο της χόμπι, το οποίο έκανε επάγγελμα μετά τη γέννηση των δύο της παιδιών. Οι γιοι της, όπως αναφέρει, είναι η κινητήριος δύναμή της και η έμπνευσή της. Μετά τον τοκετό απαθανάτιζε στιγμιότυπα με τον γιο της όσο μεγάλωνε και πλέον κάνει το ίδιο και για άλλους γονείς.

https://www.instagram.com/p/CiidfJSNKmf

Οι φωτογραφίες της Έβελιν δεν μοιάζουν με τις κλασικές φωτογραφίες νεογέννητων. Είναι πιο αυθόρμητες και η φωτογράφος δεν χρησιμοποιεί props, κοστούμια ή σκηνικά. Ο φωτισμός είναι φυσικός και δίνει ιδιαίτερα σημασία στις εκφράσεις και τις γκριμάτσες μωρών και γονιών.

https://www.instagram.com/p/CiPCoSdsS7-

Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι

Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι είναι πολλά πράγματα. Χαοτικές, κουραστικές, τρυφερές, πολύ ιδιαίτερες.

Με εξαίρεση τις φωτογραφίες που ανήκουν στο Project48 το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες από το μαιευτήριο τραβηγμένες τις πρώτες 48 ώρες μετά τον τοκετό, οι υπόλοιπες φωτογραφίες της Έβελιν είναι τραβηγμένες στα σπίτια των οικογενειών.

Μωρά που κοιμούνται γαλήνια στο κρεβάτι των γονιών τους ή την κούνια, μαμάδες και μπαμπάδες που κρατούν το νέο μέλος της οικογένειας αγκαλιά, παιδιά που περιεργάζονται τα μικροσκοπικά αδερφάκια τους.

Η Έβελιν αποτυπώνει τα τρυφερά στιγμιότυπα από το διάστημα αυτό και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με ιδιαίτερες φωτογραφίες που συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Δείτε μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved