Φωτογράφος και μαμά φωτογραφίζει δίδυμα μωρά τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό

Φωτογραφίες διδύμων από την Έβελιν.

Φωτογράφος και μαμά φωτογραφίζει δίδυμα μωρά τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό
Instagram / fotografie_eweliny

Τα δίδυμα μεγαλώνουν μαζί από την μήτρα ακόμα και η μεταξύ τους σχέση είναι ιδιαίτερη και μοναδική. Τι κάνει τα δίδυμα τόσο ξεχωριστά; Οι λόγοι είναι παραπάνω από ένας.

Πρώτα από όλα ξεκινούν να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν στη μήτρα ήδη από την 14η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Μετά τον τοκετό, το 40% αυτών, επινοούν μία δική τους γλώσσα που λέγεται κρυπτοφασία, η οποία τείνει να εξαφανίζεται όσο αυτά μεγαλώνουν. Επίσης, τα δίδυμα μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος, διαφορετικό μπαμπά, και σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί, ακόμα και τα μονοζυγωτικά που συνήθως μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, έχουν διαφορετικά δαχτυλικά αποτυπώματα. Για τις μαμάδες των διδύμων ισχύει το εξής: έχουν τις τριπλάσιες πιθανότητες να ξανακάνουν δίδυμα στο μέλλον και σύμφωνα με έρευνες δείχνουν ότι ζουν περισσότερο.

Δίδυμα φωτογραφίζονται τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό στο σπίτι

Η Έβελιν είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων και μητέρα δύο αγοριών. Η μητρότητα ήταν αυτήν που την έκανε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φωτογραφία και τα παιδιά της όπως αναφέρει στην προσωπική της ιστοσελίδα, είναι για αυτήν η έμπνευση και η κινητήριος δύναμή της.

Οι φωτογραφίες της Έβελιν ξεχωρίζουν για τον εξής λόγο: είναι φυσικές, μοιάζουν να είναι τραβηγμένες αυθόρμητα και σε αντίθεση με συναδέφους της, η φωτογράφος αποφεύγει τα props, τα ιδιαίτερα outfits και τα σκηνικά.

https://www.instagram.com/p/CiidfJSNKmf

Στο προφίλ της στο Instagram, η Έβελιν έχει δημοσιεύσει πάνω από 1.000 φωτογραφίες. Από αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι φωτογραφίες με δίδυμα μωρά τις πρώτες μέρες μετά τον τοκετό. Η φωτογράφος τα φωτογραφίζει ξύπνια ή ενώ κοιμούνται, στην αγκαλιά των γονιών τους ή στο κρεβάτι τους.

Η κάθε μία συγκεντρώνει εκατοντάδες likes και εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποιες από τις αγαπημένες μας. Απολαύστε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved