Φωτογράφος απαθανατίζει πανομοιότυπα τρίδυμα που γεννήθηκαν στις 36 εβδομάδες

Αυτά τα τρίδυμα νεογέννητα είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

Φωτογράφος απαθανατίζει πανομοιότυπα τρίδυμα που γεννήθηκαν στις 36 εβδομάδες
Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Έχει παρευρεθεί σε πάνω από 700 γέννες και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα του τοκετού: την αναμονή, τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται, την πρώτη αγκαλιά.

Η φωτογράφος αναφέρει στην προσωπική της ιστοσελίδα ότι οι δικές της γέννες την μεταμόρφωσαν ως άνθρωπο και ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την πρώτη φορά που είδε τα παιδιά της. Οι φωτογραφίες της είναι ιδιαίτερες και αποτυπώνουν την «ωμή ομορφιά» της γέννας, όπως λέει και η ίδια.

Η Μonet έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Instagram όπου δημοσιεύει φωτογραφίες που έχει απαθανατίσει στο μαιευτήριο ή σε γέννες στο σπίτι. Οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 159 χιλιάδες και οι πάνω από 2.500 αναρτήσεις της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία.

Οι φωτογραφίες πανομοιότυπων τριδύμων λίγο μετά τον τοκετό

Οι φωτογραφίες της Monet δεν αποτυπώνουν απλώς στιγμές, αποτυπώνουν ιστορίες. Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η φωτογράφος δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τη γέννηση πανομοιότυπων τριδύμων.

«Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι συγκλονιστικές: φυσιολογική σύλληψη σε πανομοιότυπα τρίδυμα κορίτσια.

Αυτή η γλυκιά οικογένεια δέχθηκε τη μεγαλύτερη έκπληξη όταν ανακάλυψε ότι περίμεναν όχι ένα, αλλά τρία μωρά. Ακόμα περισσότερο εξεπλάγησαν όταν στον γενετικό έλεγχο έμαθαν ότι τα μωρά ήταν πανομοιότυπα.

Σίγουρα έχετε διαβάσει στατιστικά στοιχεία, αλλά εδώ μιλάμε για πιθανότητες ίσες με το να κερδίσετε το λαχείο.

Και το ακόμα πιο φοβερό; Αυτή η πανέμορφη μαμά έφερε στον κόσμο τα μωρά της στις 36 εβδομάδες. Τα μωρά της χρειάστηκε να μείνουν μια εβδομάδα περίπου στη ΜΕΘ πριν πάνε σπίτι. Είναι πραγματικά απίθανο το τι μπορεί να κάνει το σώμα μας.»

Δείτε τις φωτογραφίες της Monet Nicole στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved