Φωτογραφίες διδύμων: Γονείς φωτογραφίζουν τα δίδυμα μωρά τους

Διδυμάκια ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό – Οι καλύτερες φωτογραφίες διδύμων του Instagram.

Φωτογραφίες διδύμων: Γονείς φωτογραφίζουν τα δίδυμα μωρά τους

Instagram / thezeiglerclan

Τα δίδυμα αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους από όταν ακόμα είναι μέσα στη μήτρα. Μετά τον τοκετό, μεγαλώνουν μαζί, αποκτούν κοινές εμπειρίες και βιώματα. Κάποια μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, άλλα καθόλου. Το σίγουρο είναι ότι τα δίδυμα είναι ξεχωριστά και οι λόγοι είναι περισσότεροι από ένας. Και εκτός από ξεχωριστά είναι και αξιολάτρευτα και οι φωτογραφίες διδύμων που βρήκαμε στο Instagram το αποδεικνύουν.

Τι κάνει τα δίδυμα ξεχωριστά;

Σύμφωνα με έρευνες, το 40% των διδύμων αναπτύσσουν τη δική τους γλώσσα, γνωστή και ως κρυπτοφασία, ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι η μεταξύ τους επικοινωνία ξεκινάει ήδη από τον την 14η εβδομάδα κύησης. Επίσης, τα διζυγωτικά δίδυμα παρόλο που δύσκολα μπορείς κανείς να τα ξεχωρίσει έχουν διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα. Λογικό μεν, αλλά πόσοι το έχουν σκεφτεί; Τα δίδυμα μπορούν επιπλέον, να έχουμε μερικά λεπτά διαφορά ή μέρες. Το μεγαλύτερο διάστημα που έχει καταγραφεί σε διαφορά ημερών γέννησης διδύμων είναι οι 63 ημέρες. Πέραν τούτου, τα δίδυμα μπορεί να έχουν πολύ διαφορετικό χρώμα δέρματος, αλλά και διαφορετικό πατέρα.

Όσο για τις μαμάδες των διδύμων, έρευνες δείχνουν ότι έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να ξανακάνουν δίδυμα σε μία επόμενη εγκυμοσύνης και ζουν περισσότερο. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η χώρα με τα υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων διδύμων είναι η Νιγηρία, ενώ η χώρα με τα χαμηλότερα ποσοστά η Κίνα.

Οι καλύτερες φωτογραφίες διδύμων στο Instagram

Πολλοί είναι οι γονείς που φωτογραφίζουν τα δίδυμα μωρά τους και έχουν δημοσιεύσει τις φωτογραφίες τους στο Instagram. Το hashtag #twins έχουν πάνω από 29 εκατομμύρια δημοσιεύσεις και εμείς έχουμε συγκεντρώσεις παρακάτω κάποιες από αυτές που ξεχωρίσαμε.

Μωράκια ντυμένα ασορτί, διδυμάκια που μοιάζουν ή και όχι, ίδιου φύλου ή και διαφορετικού.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved