Μαμά με έξι παιδιά φωτογραφίζει την ομορφιά μίας μεγάλης οικογένειας (εικόνες)

Αυτή η πολύτεκνη οικογένεια έχει τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Μαμά με έξι παιδιά φωτογραφίζει την ομορφιά μίας μεγάλης οικογένειας (εικόνες)
Instagram / piercejaymes

H Jayme και ο Billy έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Έχουν έξι παιδιά, πέντε κορίτσια και ένα αγόρι, με μικρή διαφορά ηλικίας το ένα από το άλλο και οι φωτογραφίες του στο Instagram είναι άκρως απολαυστικές.

Τα έξι αδέρφια είναι αγαπημένα και μπορεί στο σπίτι να επικρατεί ένας μικρός χαμός, η Jayme και ο Billy όμως δείχνουν τρισευτυχισμένοι. Όλοι μαζί κάνουν πολλές δραστηριότητες παρέα, όπως βόλτες, σινεμά και παιχνίδια και η πολύτεκνη μητέρα συχνά απαθανατίζει τα οικογενειακά τους στιγμιότυπα για να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι φωτογραφίες της έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών του Instagram, συγκεντρώνουν χιλιάδες likes η κάθε μία και οι διαδικτυακοί φίλοι της 37χρονης σήμερα μαμάς ξεπερνούν τις 80 χιλιάδες. Από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες; Αυτές που τα έξι αδέρφια είναι ντυμένα ασορτί ή που στήνονται με σειρά ηλικίας και ποζάρουν στον φακό.

polutekni mitera fotografies 15

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / piercejaymes

Εξίσου απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Jayme κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εγκυμοσύνης. Η πολύτεκνη μητέρα πόζαρε τότε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και δίπλα της τα πέντε παιδιά και ο σύζυγός της έπαιρναν διάφορες πόζες.

polutekni mitera fotografies 20

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / piercejaymes

Οι φωτογραφίες της Jamie είναι γεμάτες χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία και αποτυπώνουν την ομορφιά μίας μεγάλης οικογένειας. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved