Μαμά φωτογραφίζει την κόρη της όταν κοιμάται (εικόνες)

Η χαριτωμένη μπέμπα κοιμάται γαλήνια και η μαμά της τη φωτογραφίζει.

Μαμά φωτογραφίζει την κόρη της όταν κοιμάται (εικόνες)
Instagram / filips_mom

Η Agnieszka Dubicka είναι μαμά με ιδιαίτερη αδυναμία στη φωτογραφία και το styling. To προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχει πάνω από 14 χιλιάδες ακολούθους και είναι γεμάτο με φωτογραφίες των παιδιών της.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας, η μικρή Hania γεννήθηκε μόλις έξι μήνες πριν και είναι ένα χαριτωμένο μωρό με καστανά μαλλιά, μεγάλα μάτια και αδυναμία στο ροζ χρώμα. Η Agnieszka την απαθανατίζει σε διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, ενώ ένα ξεχωριστό φωτογραφικό άλμπουμ συνθέτουν οι φωτογραφίες με την μικρή μπέμπα να κοιμάται.

mama fotografizei ton gio tis otan koimatai 10

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / filips_mom

Ακόμα πιο ξεχωριστές κάνει τις φωτογραφίες το στιλ της μικρούλας με τα παστέλ ροζ χρώματα και τα φλοράλ φορεματάκια.

Πόσες ώρες κοιμάται ένα μωρό έξι μηνών;

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε πόσες ώρες κοιμούνται τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία, από τον τέταρτο μέχρι και τον έκτο μήνα τα μωρά κοιμούνται δώδεκα με δεκαέξι ώρες της ημέρας. Σε αυτό το αναπτυξιακό στάδιο επίσης ξεκινούν να κοιμούνται και περισσότερες συνεχόμενες ώρες το βράδυ, συνήθως πέντε με έξι.

Από τον έβδομο μέχρι και τον εντέκατο μήνα, τα μωρά χρειάζονται δώδεκα με δεκαέξι ώρες ύπνου την ημέρα και ενδέχεται να κοιμηθούν μέχρι και δέκα με δώδεκα ώρες σερί το βράδυ.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Agnieszka με την μπέμπα της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved