Μαμά φωτογραφίζει την μπέμπα της με boho outfits - Υπέροχες φωτογραφίες

Δείτε τις φωτογραφίες της Kinga και εμπνευστείτε.

Μαμά φωτογραφίζει την μπέμπα της με boho outfits - Υπέροχες φωτογραφίες
Instagram / kinaleks

Η Kinga είναι μαμά δύο παιδιών και λάτρης της φωτογραφίας. Καθημερινά απαθανατίζει τα δύο της παιδιά και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο φωτογραφίες τους. Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε λίγους μήνες και είναι μία χαριτωμένη μπέμπα που έχει κλέψει τις καρδιές όσων ακολουθούν τη νεαρή μητέρα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

maam boho fotografies giou 1

Η Kinga εκτός από λάτρης της φωτογραφίας είναι και λάτρης του boho στιλ και αυτό φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες της. Για την κόρη της έχει επιλέξει boho ρουχαλάκια, παιχνίδια, ενώ boho είναι και η διακόσμηση του βρεφικού δωματίου.

maam boho fotografies giou 5

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα γήινα και σε όλες τις φωτογραφίες η νεαρή μητέρα έχει προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολιάζουν και αλληλοεπιδρούν με τις φωτογραφίες της οι οποίες συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes. Κάποιες βέβαια, όπως η παρακάτω που έχει πάνω από 4.000 likes, έχουν ακόμα μεγαλύτερη απήχηση.

maam boho fotografies giou 16

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Kinga στην gallery που ακολουθεί. Εάν είστε κι εσείς λάτρεις του boho θα τις εκτιμήσετε λίγο παραπάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved