Η μικρή Μαρίνα μέσα από τα μάτια της μαμάς Ελένης Μενεγάκη (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζει αυτό που βλέπει... και στην προκειμένη περίπτωση απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο τη μικρή Μαρίνα.

Η μικρή Μαρίνα μέσα από τα μάτια της μαμάς Ελένης Μενεγάκη (pics)

Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια η ωραία Ελένη θα ξεκουραστεί και θα απολαύσει για πρώτη φορά τις καλοκαιρινές της διακοπές χωρίς να αγχώνεται για τη νέα χρονιά.

Θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά της να χαρεί από το πρωί μέχρι το βράδυ τα παιδιά της και να γίνει η μαμά που πάντα ήθελε και πάντα λαχταρούσε.

Να τα ξυπνάει, να τα φροντίζει, να τους μαγειρεύει και η καθημερινότητά της να περιστρέφεται εξολοκλήρου γύρω από εκείνα και όχι να μοιράζεται μεταξύ δουλειάς και οικογένειας.

Μαρίνα Παντζοπούλου: Όλα εκείνα που κάνει και τρελαίνει τη μαμά της Ελένη

Η Ελένη έχει δύο κορίτσια στην εφηβεία που πρέπει να στηρίξει και μια μικρή κορούλα που χρειάζεται αποκλειστική φροντίδα και προσοχή. Η Μαρίνα όπως έχει πει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια, ξυπνάει αρκετά νωρίς, λατρεύει τα παιχνίδια με τις αδερφές της, της αρέσει η ζωγραφική, να παίζει με το «μωρό» της...το pug της οικογένειας και φυσικά να μαγειρεύει με τη μαμά της.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μη δείχνει το πρόσωπο της Μαρίνας στο Instagram, όμως ακόμη και έτσι οι φωτογραφίες της είναι υπέροχες. Από τη μέρα που έφερε στον κόσμο τη Μαρίνα (πριν 5 χρόνια) έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της Μαρίνας της, κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όπως κάνει άλλωστε και με τις μεγαλύτερες κόρες της.

Τι και αν κρύβει το πρόσωπο της μικρής Μαρίνας. Οι φωτογραφίες της είναι αξιολάτρευτες και κάποιες πραγματικά δείχνουν πόσο γλυκό κορίτσι είναι. Πίσω από το κινητό τηλέφωνο πάντα κρύβεται η Ελένη Μενεγάκη που απαθανατίζει τη Μαρινούλα και έπειτα μας δείχνει και εμάς μερικές όμορφες στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τη Μαρίνα μέσα στο 2020.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved