Βαλέρια Λάτσιου: Θα μας τρελάνει; Δείτε τι έκανε μέσα σε 2 εβδομάδες

Θυμόσαστε που σας είχαμε πει ότι η Λάουρα είναι η «χαμηλών τόνων» κόρη της Ελένης Μενεγάκη; Ε... η Βαλέρια, είναι το εντελώς αντίθετο!

Βαλέρια Λάτσιου: Θα μας τρελάνει; Δείτε τι έκανε μέσα σε 2 εβδομάδες

Πάνω που είχαμε γράψει ότι η Βαλέρια άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της στο Instagram πριν δύο περίπου εβδομάδες, παρακολουθώντας τη, άλλαξε ξανά τη φωτογραφία της, όχι μία φορά... αλλά 2 φορές!

Μάλιστα δύο!

Μετά τη φωτογραφία με τις πεταλούδες στην όμορφη φατσούλα της, έβαλε μια φωτογραφία με δύο φίλες της και λίγες μέρες μετά την αντικατέστησε με μια φωτογραφία που δείχνει όχι μόνο πόσο έχει μεγαλώσει (μείναμε με ανοιχτό το στόμα) αλλά και πόσο μοιάζει στην μαμά της Ελένη Μενεγάκη.

Αν συγκρίνετε φωτογραφίες της έφηβης Ελένης με τη φωτογραφία της Βαλέριας που βρίσκεται μέχρι στιγμής στο προφίλ της (το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε αν θα βρίσκεται η ίδια φωτογραφία και αύριο στο Instagram) είναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ.


https://www.instagram.com/p/Br7IRNCAric/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάτια αμυγδαλωτά, μεγάλα, υπέροχα, βλέμμα σαν της Ελένης, μια ολοστρόγγυλη μυτούλα και υπέροχα ζυγωματικά. Τα μαλλιά της έχουν μακρύνει αρκετά και τα έχει χτενισμένα boxer braids.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχει καμία σχέση με την αδερφή της Λάουρα, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει διατηρήσει μία φωτογραφία στο δικό της προσωπικό προφίλ.

Δεν θα εκπλαγούμε αν μερικά χρόνια μετά ανοίξει τον λογαριασμό της, όπως έχει κάνει ήδη ο Άγγελος Λάτσιος.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη Βαλέρια

Έγινε 12 ετών στις 28 Ιανουαρίου και όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω μοιάζει περισσότερο στη μαμά της Ελένη Μενεγάκη, παρά στον μπαμπά της, Γιάννη Λάτσιο.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, η Βαλέρια έχει πάρει και αρκετά στοιχεία του χαρακτήρα της όμορφης παρουσιάστριας. «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!» είχε πει πριν μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια εκπομπής της, η Ελένη.

valeria latsiou

Όσο για τα social media; Φαίνεται ότι τα παίζει στα δάχτυλα! Κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες των γονιών της ή του αδερφού της, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει βοηθήσει την Ελένη Μενεγάκη να διαχειριστεί τους δικούς της λογαριασμούς.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει βάλει στον προσωπικό της λογαριασμό. Σεβόμενοι την επιθυμία της Ελένης Μενεγάκη, να μην εκτίθενται τα χαρακτηριστικά των παιδιών της, έχουμε κρύψει τα υπέροχα χαρακτηριστικά της Βαλέριας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved