Λάουρα Λάτσιου: Η χαμηλών τόνων κόρη της Ελένης Μενεγάκη - Όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη (pics &vid)

Η Λάουρα Λάτσιου είναι η πρωτότοκη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Λάουρα Λάτσιου: Η χαμηλών τόνων κόρη της Ελένης Μενεγάκη - Όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη (pics &vid)

Τον περασμένο Φεβρουάριο η μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου γιόρτασε τα 15α γενέθλιά της.

Η Λάουρα Λάτσιου έχει πλέον μεγαλώσει πολύ και βιώνει την εφηβεία, όπως κάθε άλλη κοπέλα στην ηλικία της. Κατά καιρούς, η διάσημη μαμά μας έχει αποκαλύψει διάφορα πράγματα για εκείνη, όπως τι της αρέσει, στοιχεία του χαρακτήρα της αλλά και το πώς νιώθει η ίδια που τη βλέπει να μεγαλώνει. Τι γνωρίζουμε λοιπόν για την 15χρονη πλέον Λάουρα;

Τα γενέθλια και ο χαρακτήρας

Η Λάουρα Λάτσιου γεννήθηκε στις 09 Φεβρουαρίου του 2005. Είναι Υδροχόος και όπως δηλώνει το ζώδιό της είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και χαμηλών τόνων. Αυτό επιβεβαίωσε και η Ελένη Μενεγάκη σε εκπομπή της το 2017, λέγοντας ότι η Λάουρα είναι το πιο εύκολο παιδί που θα μπορούσε να έχει κανείς.

«Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί» είχε πει χαρακτηριστικά για την κόρη της.

Η εξωτερική εμφάνιση

Η Λάουρα δεν έχει κληρονομήσει τα χρώματα της μαμάς της, σε αντίθεση με τις αδερφές της. Είναι μελαχρινή, ψηλή και αδύνατη. Πέρυσι, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κόρη της σε θεατρική παράσταση και την επόμενη μέρα είπε στην εκπομπή της:

«Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια "Έχουμε το ίδιο ύψος" και μου λέει "όχι ακόμα μαμά" και της λέω "Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!"».



Αγαπημένες δραστηριότητες

Παλαιότερα, η Ελένη Μενεγάκη, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της το μεγάλο ταλέντο και την αγάπη της κόρης της για τη μαγειρική:

«Η Λάουρα ξεκίνησε φέτος να φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πώς. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και της είπα χθες "έλα να φτιάξουμε μαζί σαλατούλα"».

Επίσης, η 15χρονη δεσποινίδα όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της τραβάει και αρκετές φωτογραφίες με το κινητό της. Μάλιστα η ΕΛένη Μενεγάκη, μας είχε αποκαλύψει ότι την παρακάτω φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram της με τη μικρή Μαρίνα την είχε βγάλει η μεγάλη της κόρη.

eleni marina

Η ενασχόληση με τα social media

Όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί της, έτσι και η Λάουρα είναι ενεργή στα social media. Έχει το δικό της προσωπικό προφίλ στο Instagram το οποίο όμως είναι «ιδιωτικό».

Ωστόσο, μπορούμε να δούμε ότι έχει 671 followers και η ίδια ακολουθεί μόλις 576. Όσο για την φωτογραφία προφίλ που έχει επιλέξει, έχει άρωμα ανατολής και είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω.

laoura latsious instagram

Η Λάουρα βοηθάει τη μαμά της και με τα δικά της social media, καθώς όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη, εκείνη ήταν που της έδειξε πώς να ανεβάζει Instagram Stories.

«Δε σας έκανε εντύπωση που ανέβασα story στο Instagram, ενώ δεν ξέρω; Ούτε τώρα ξέρω να το κάνω, το ξέχασα. Είπα στη Λάουρα "Βοήθα παιδί μου τη μανούλα να κάνει δύο καινούργια πράγματα.."» είχε πει σε εκπομπή της στο παρελθόν.

Οι διαφορές από τα αδέρφια της

Η Λάουρα είναι αρκετά πιο ήρεμη και χαμηλών τόνων από τα αδέρφια της. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη σε εκπομπή της πριν από τρία χρόνια, όταν τα παιδιά της ήταν μικρά, η Λάουρα ήταν η πιο ήσυχη και σε κάθε τσακωμό με τον Άγγελο, πάντα εκείνος ήταν που «την πλήρωνε». Βέβαια, στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε ότι χρόνια αργότερα, η Λάουρα της είπε ότι υπήρχαν φορές που ο Άγγελος δεν έφταιγε, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να αισθανθεί τύψεις.



Και σήμερα όμως, σε σχέση με τα αδέρφια της, η Λάουρα φαίνεται να διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ. Ο αδερφός της, Άγγελος, είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος και είναι αρκετά πιο ενεργός στα social media. Το προφίλ του είναι «ανοιχτό» και ήδη έχει πάνω από 53.000 followers. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και stories με τελευταίο αυτό που ανέβασε ανήμερα της γιορτής της μητέρας του, στις 21 Μαΐου.

97959372 148902203365389 5470631074563686012 n

Η Βαλέρια Λάτσιου, από την άλλη, αν και εκείνη έχει κλειστό το λογαριασμό της στο Instagram όπως η αδερφή της, αλλάζει πιο συχνά τη φωτογραφία προφίλ της, σε αντίθεση με την Λάουρα που έχει την ίδια τα τελευταία χρόνια.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Ελένη Μενεγάκη με την Λάουρα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved