Μενεγάκη: Δείτε πρώτοι το βίντεο με τη Μαρίνα και το φίλο της που θα γίνει σίγουρα viral (vid)

Δεν πάνε πουθενά χωρίς το «μωρό» τους!

Μενεγάκη: Δείτε πρώτοι το βίντεο με τη Μαρίνα και το φίλο της που θα γίνει σίγουρα viral (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στα ζώα και δη στα σκυλιά! Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισε να πάρει μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, ένα μικρό σκυλί στην κόρη της Μαρίνα, ώστε να της κάνει συντροφιά.

Το αξιολάτρευτο pug

Τα Pug είναι παιχνιδιάρικα, διασκεδαστικά, αγαπητά και πολύ γλυκά σύμφωνα με το Dogcity.gr. Η τετραγωνισμένη, μυώδης εμφάνιση και οι ζάρες στο πρόσωπό του το κάνουν αξιαγάπητο ενώ το κεφάλι του είναι μεγάλο, στρογγυλό και η μουσούδα του κοντή και ζαρωμένη. Αυτά τα σκυλιά έχουν έντονη προσωπικότητα και μπορεί να γίνουν λίγο ατίθασοι και ξεροκέφαλοι κατά την υπακοή. Δεν δείχνουν όμως σημάδια επιθετικότητας και φημίζονται για την καλή σχέση που έχουν με τα παιδιά.

eleni menegaki pug 5

Με αυτή τη φωτογραφία το 2017 η Ελένη Μενεγάκη, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι η οικογένειά της απέκτησε ένα νέο μέλος, ζητώντας τους μάλιστα να τη βοηθήσουν να βρει όνομα: «#elenimenegaki #eleni #ilovepugs #marinasbaby ❤️ ψάχνουμε όνομα ! Θα μας βοηθήσετε ?????❤️❤️❤️❤️❤️❤️ είναι αγόρι !!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της προτείνουν μερικά ονόματα.

Μέχρι και σήμερα η Ελένη δεν έχει κάνει γνωστό το όνομα που έδωσε στον μικρούλη που κάνει συντροφιά στη Μαρινούλα.

Πώς και γιατί διάλεξε αυτό το σκυλί η Ελένη για τη μικρή Μαρίνα

Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της το 2018, προτίμησε ένα μικρό σκύλο και όχι έναν μεγαλόσωμο και «αθληταρά» για να μην «τρέχει χιλιόμετρα»…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο:



Έκτοτε δεν είναι πολλές οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες ή βίντεο του σκύλου τους. Όταν το κάνει όμως, το διαδίκτυο κάνει likes και σχόλια, ρωτώντας κάθε φορά το όνομά του, μήπως και το αποκαλύψει.

Το pug τους, είναι τρομερό μούτρο και τους έχει ξετρελάνει, άλλωστε αυτό ανέφερε και η ίδια κάτω από μια φωτογραφία της: «#elenimenegaki #eleni ##pug #ilovemypug #marinasbaby τρομερό μούτρο ! Μας έχει ξετρελανει ... όλους ....το μωρό μας ! #μωρό»

Όσο για το πού βρίσκεται το pug αυτό το διάστημα; Η απάντηση είναι μαζί τους Άχλα και μάλιστα παίζει με τα παιχνίδια που βρίσκει στην αυλή.



Εκτός από τα παιχνίδια στην αυλή όμως, λατρεύει και τα παιχνίδια με τη Μαρίνα. Δείτε το βίντεο που έχει δημοσιεύσει η Ελένη και που ακούγεται η Μαρίνα να ξεκαρδίζεται στα γέλια.



Δείτε φωτογραφίες από το λατρεμένο τους κατοικίδιο στη gallery που ακολουθεί, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved