Μαρίνα Παντζοπούλου: Όλα εκείνα που κάνει και τρελαίνει τη μαμά της Ελένη (pics)

Η Μαρίνα στις 29 Μαρτίου έχει γενέθλια και γίνεται 4 ετών!

Μαρίνα Παντζοπούλου: Όλα εκείνα που κάνει και τρελαίνει τη μαμά της Ελένη (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την αξιολάτρευτη Μαρίνα που ήρθε και ολοκλήρωσε τη δική τους ευτυχία.

Ήταν Οκτώβριος του 2014 όταν η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Μενεγάκη είχε αρχίσει να φαίνεται. Αν και η ίδια δεν το είχε επιβεβαιώσει μέχρι να αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη της, ζούσε το θαύμα της μητρότητας -όσο μπορούσε- κρυφά και συζητώντας το μόνο με ανθρώπους από το κοντινό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Πολλά γράφτηκαν, πολλά ακούστηκαν και η Ελένη δεν διέψευσε τότε τίποτε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε, αφήνοντας τα περιοδικά και τα sites να γράφουν για το «σενάριο» της εγκυμοσύνης της. Ήταν σίγουρη ακόμη και για τους συνεργάτες της, όπως είχε πει και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Γυναίκα: «Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μια φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα. Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ποτέ. Είμαι σίγουρη για τους δικούς μου ανθρώπους. Και αυτό δεν το κατέκτησα εύκολα, έζησα και δυσκολίες και απογοητεύσεις και προδοσίες. Αλλά έτσι είναι, πρέπει να εμπιστευτείς, να δώσεις αν θες να πάρεις».

Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν είχε επιβεβαιώσει ξεκάθαρα το νέο της εγκυμοσύνης της, ώσπου μια μέρα αποφάσισε να φορέσει ένα εφαρμοστό φόρεμα στην εκπομπή της επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Όπως είπε πρόσφατα στην εκπομπή της, ακόμη και στην οικογένειά της το είπε όταν μπήκε στον 5ο μήνα. Η ίδια φοβόταν και ανησυχούσε. Δεν ήξερε αν η εγκυμοσύνη της θα συνεχιζόταν.

Πώς το είπε στα παιδιά της:



Ο φόβος που είχε:



Οι μήνες όμως πέρασαν, η εγκυμοσύνη της εξελίχθηκε και η παρουσιάστρια έμεινε στην εκπομπή της μέχρι την τελευταία στιγμή -όπως έκανε άλλωστε και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της- και κάπως έτσι έφερε στον κόσμο τη Μαρινούλα της.

29 Μαρτίου 2015

Η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου ήρθε στον κόσμο. Στις επτά το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη εισήχθη για τον τοκετό της στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ και στις 22.50 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα. Και να θυμάστε... Δώστε απλόχερα της αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω».

ELENI MENEGAKI TWITTER 2
ELENI MENEGAKI TWITTER

H βάφτιση της Μαρίνας και η επιλογή του ονόματός της

Η βάφτιση της μικρής Μαρίνας και η επιλογή του ονόματός της έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτή τη μοναδική μέρα μόνο για τους πολύ δικούς του ανθρώπους και το πέτυχε. Λίγες μέρες αργότερα η Ελένη δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής μετά τις εκατοντάδες ευχές που δέχτηκε στα social media. (δείτε φώτο στη gallery παρακάτω)

vaftisi marinas

Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε τα παιδιά της να έχουν ονομαστική εορτή και εύηχα ονόματα. Επίσης, έχει πει ότι έχει θέμα με τα γράμματα «λάμδα» και «ρο». Οι κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια έχουν και τα δύο γράμματα μέσα, ενώ ο Άγγελος και η Μαρίνα το ένα από τα δυο αντίστοιχα. «Δεν είναι μόνο να μας αρέσει ένα όνομα, πρέπει να ακούγεται κι ωραίο!», είχε πει στους συνεργάτες της κάποια στην εκπομπή της συνεχίζοντας, «Εγώ πάντα το φανταζόμουν με το: «σήκω στον πίνακα Βαλέρια Λάτσιου» για παράδειγμα, για να μην πιάσω τα δικά σας ονόματα. Εγώ τα κολλήματά μου, με τα «λάμδα» και τα «ρο» τα ξέρετε».

Η καθημερινότητα με τη μικρή Μαρίνα - Τι κάνει η μικρή και τρελαίνει τη μαμά της

Πλέον η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει αρκετά. Είναι ένα αξιολάτρευτο μικρό πλασματάκι που με τα κατορθώματά της ξετρελαίνει την οικογένειά της. Η Ελένη μιλά για κάποια από αυτά όταν της δίνεται η ευκαιρία στην εκπομπή της.

Για παράδειγμα είχε πει ποια είναι τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια της κόρης της...



Αποκάλυψε ότι είναι μια μικρή σκανδαλιάρα και ότι δεν είναι και τόσο «ήσυχη»: «Εμένα ξέρεις τι μου έκανε σήμερα το πρωί Ελιάνα; Την είχα αγκαλιά, μπαίνω να κάνω ντους... της αρέσουν πολύ τα κραγιόν μου... τρελαίνεται με αυτά... Έχω τρία κορίτσια δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους! Δε θυμάμαι κανένα από τα κορίτσια μου να ήταν έτσι! Εγώ τα κραγιόν μου τα έχω στο μπάνιο δεν τα χρησιμοποιώ, μόνο εδώ. Παίρνει το βούτυρο κακάο και βάζεις τα χείλια της και παντού, πες μου που το έχει δει, αφού στο σπίτι δεν βάζω στο ορκίζομαι! Βγαίνω από την ντουζιέρα και την έχω στο μπάνιο, τι να κάνει μέσα σε λίγα λεπτά... μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, το παπούτσι και είχε βάλει και γύρω γύρω από τα χείλη της, μέχρι τη μύτη της μέσα σε πέντε λεπτά...» είπε η Ελένη!

Επίσης η Ελένη πριν ένα χρόνο περίπου είχε πει ότι η Μαρίνα έχει αδυναμία στον πατέρα της, τόση που δεν τους αφήνει να αγκαλιαστούν. «Γιατί εγώ βλέπω τη μικρή. Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους!».



Αυτό -η διεκδίκηση- ίσως να οφείλεται και στον δυναμισμό που έχει η Μαρίνα. Κάποια στιγμή η Ελένη είχε μιλήσει για τον δυναμισμό που έχει η μικρότερη κόρη της: «Σκέφτομαι τη μικρή μου κόρη, όταν καμιά φορά της βγαίνει όλος ο δυναμισμός και το τσαμπουκαλίκι και λέει "όχι ήταν άδικο..." και λέω "τι με περιμένει, Χριστέ μου; Θα έχω υπομονή μέχρι τότε;" Του Μαρτίου είναι κιόλας» είχε πει η Ελένη.

elenimenegaki 20478934 207540286442521 5891252549381521408 n

Μεταξύ άλλων η Ελένη αφιερώνει αρκετό προσωπικό χρόνο στη Μαρινούλα. Απολαμβάνουν κάποιες βόλτες μαζί, μαγειρεύουν, ζωγραφίζουν, παίζουν με τα παιχνίδια της μικρής και γενικότερα, η Ελένη φροντίζει να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις με την μικρότερη κόρη της, έτσι όπως κάνει και έκανε και με τα μεγαλύτερα παιδιά της!

Δείτε φωτογραφίες της μικρής Μαρινούλας στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved