Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι μια αξιολάτρευτη μικρούλα και αυτό το δείχνουν ακόμη και οι φώτο της

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μη δείχνει το πρόσωπο της Μαρίνας στο Instagram, όμως ακόμη και έτσι οι φωτογραφίες της είναι υπέροχες.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι μια αξιολάτρευτη μικρούλα και αυτό το δείχνουν ακόμη και οι φώτο της

Η όμορφη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό και όλοι γνωρίζουν ότι έχει τέσσερα παιδιά. Τον Άγγελο, την Βαλέρια, την Λάουρα και την μικρή Μαρίνα.

Η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου ήρθε στον κόσμο 29 Μαρτίου 2015. Στις επτά το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη εισήχθη για τον τοκετό της στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ και στις 22.50 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter συνεχίζοντας: «Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα. Και να θυμάστε... Δώστε απλόχερα της αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω».

Έκτοτε έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της Μαρίνας της, κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όπως κάνει άλλωστε και με τις μεγαλύτερες κόρες της η Ελένη Μενεγάκη.

Τι και αν κρύβει το πρόσωπο της μικρής Μαρίνας. Οι φωτογραφίες της είναι αξιολάτρευτες και κάποιες πραγματικά δείχνουν πόσο γλυκό κορίτσι είναι.

Δείτε τις καλύτερες φώτο της Ελένης με τη Μαρίνα, στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved