Tips για μαμάδες: Το κόλπο για να χωρέσουν όλα τα ρούχα στη βαλίτσα των διακοπών

Πώς να διπλώσετε σωστά τα ρούχα της οικογένειας ώστε να χωρέσουν στη βαλίτσα.

Tips για μαμάδες: Το κόλπο για να χωρέσουν όλα τα ρούχα στη βαλίτσα των διακοπών

Ετοιμάστε βαλίτσες χωρίς άγχος.

Bigstock

Όσο και αν ανυπομονείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι βέβαιο ότι σας πιάνει πονοκέφαλος όταν σκέφτεστε ότι θα πρέπει να ετοιμάσετε και φέτος τις βαλίτσες.

Γιατί μπορεί κάθε φορά που επιστρέφετε να λέτε ότι δεν πρόκειται ξανά να πάρετε τόσα ρούχα μαζί σας αλλά δεν το τηρείτε (ποτέ).

Ειδικά αν τα παιδιά είναι μικρά και διαφορετικών ηλικιών, είναι δύσκολο να να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Το σωστό πακετάτισμα

Φέτος, τηρήστε την υπόσχεση που δίνετε κάθε χρόνο: πάρτε μόνο τα απαραίτητα και όχι καθετί που υποθέτετε ότι μπορεί να σας χρειαστεί. Κάντε έξυπνους συνδυασμούς των ρούχων και των αξεσουάρ μειώνοντας κατά πολύ τον όγκο και το βάρος.

Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Άλλωστε τον περισσότερο χρόνο θα τον περνάτε στη θάλασσα, επομένως πόσα ρούχα θα χρειαστείτε πραγματικά;

Έρχεται λοιπόν η στιγμή που έχετε απλώσει τα πάντα στο κρεβάτι κι ετοιμάζεστε να ετοιμάσετε βαλίτσες.

Το κόλπο είναι το εξής: δε χρειάζεται να διπλώνετε τα ρούχα αλλά να τα τυλίγετε ρολό. Έτσι, τσαλακώνονται λιγότερο και τακτοποιούνται ευκολότερα.

Επίσης, οι μικρές θήκες βοηθούν να έχετε τα ρούχα της οικογένειας χωρισμένα έτσι ώστε να μην κάνετε τη βαλίτσα άνω κάτω.

Και επειδή όταν βλέπουμε κάτι γίνεται πιο κατανοητό, βρήκαμε τα ακόλουθα βίντεο με έξυπνα tips για να ετοιμάσετε σωστά τις βαλίτσες.

Βαλίτσα με ρούχα τεσσάρων παιδιών

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved