Πώς να διπλώσετε τα ρούχα για να χωρέσουν στη βαλίτσα των διακοπών

Ετοιμάζεστε να φύγετε διακοπές και θέλετε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες; Σας έχουμε πολλά χρήσιμα tips.

Πώς να διπλώσετε τα ρούχα για να χωρέσουν στη βαλίτσα των διακοπών

Περιμένετε πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές και έχετε ήδη έτοιμη τη λίστα με όσα πρέπει να έχετε μαζί σας.

Το μόνο που σας αγχώνει είναι πώς θα χωρέσουν τα πράγματα στις βαλίτσες καθώς φέτος αποφασίσατε ότι δεν θα γεμίσετε το αυτοκίνητο μέχρι πάνω.

Υπάρχει λύσεις και είναι απλές. Αρκεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διπλώσετε σωστά τα ρούχα που θα πάρετε μαζί σας.

Για να μην τσαλακωθούν, - γιατί ποιος θέλει να σιδερώσει στις διακοπές - κάντε τα ρολό αντί να τα διπλώνετε. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε επίσης χώρο, ειδικά με τα μακό μπλουζάκια των παιδιών.

Επίσης, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τον κενό χώρο που συνήθως μένει στις γωνίες και στα πλάγια της βαλίτσας τοποθετώντας έξτρα ζευγάρια κάλτσες ή εσώρουχα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς με έξυπνους τρόπους θα μπορέσετε να πάρετε λιγότερες βαλίτσες αλλά όλα σας τα πράγματα.



Τι πρέπει να κάνετε και εσείς για να τα καταφέρετε εξίσου καλά;

Είναι σημαντικό να έχετε έτοιμη μια λίστα με όσα θέλετε μαζί σας στις διακοπές: ρούχα, παντόφλες, μαγιό, οδοντόβουρτσες, αντηλιακά, κ.ο.κ. Ξεκινήστε σημειώνοντας τα πιο σημαντικά που είναι απαραίτητα στις διακοπές.

Αν δεν σας εξυπηρετεί ο τρόπος ετοιμασίας της βαλίστας που είδατε στο βίντεο , μπορείτε να χωρίσετε τα ρούχα όλων των μελών της οικογένειας και τα βάλτε σε διαφορετικές σακούλες. Φροντίστε να ορίσετε ένα χρώμα για τον καθένα από την οικογένειά σας. Έτσι όλοι θα έχουν ένα χρώμα και θα παίρνουν ρούχα από το αντίστοιχο χρωματιστό τσαντάκι, χωρίς να μετατρέπεται η βαλίτσα σε ένα βουνό ανακατεμένων ρούχων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved