Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Πώς θα χωρέσεις πολλά παιδικά ρούχα σε μια βαλίτσα

Έχετε ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε ή έξι παιδιά; Κανένα πρόβλημα... Υπάρχει κόλπο που μπορείτε να χωρέσετε ΠΟΛΛΑ ρούχα μέσα σε μια βαλίτσα.

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Πώς θα χωρέσεις πολλά παιδικά ρούχα σε μια βαλίτσα

Κάποιοι από εμάς μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές μας. Και πάνω που σκρολάραμε στο κινητό για να ξεχαστούμε λίγο από την καθημερινότητα, τα πλυσίματα, το σιδέρωμα και το συμμάζεμα πριν τις διακοπές, "τσουπ" πέσαμε πάνω σε μια απίθανη ανάρτηση που έδειχνε πώς θα χωρέσουμε σε μια βαλίτσα πολλά, μα πάρα πολλά ρούχα.

Την ανάρτηση την έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου, που μέσα από μια σειρά insta stories έδειξε πώς χώρεσε σε μια βαλίτσα τα ρούχα των αγοριών της και σε μια δεύτερη βαλίτσα τα ρούχα των κοριτσιών της. Γνωρίζετε φυσικά ότι η Ολυμπία Χοψονίδου δεν έχει μόνο 2 ή τρία παιδιά, αλλά έξι... Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, η προετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών, είναι επίτευγμα για εκείνη.

Πριν σας δείξουμε το κόλπο της, εμείς θα τη χειροκροτήσουμε. Και αφού τη χειροκροτήσαμε, πάμε να δούμε το μυστικό της.

Πώς θα φτιάξετε τις βαλίτσες των διακοπών των παιδιών σας

Για να τα φτιάξετε όλα όπως η Ολυμπία θα χρειαστείτε μεγάλα πολυμπαγκ.

valitsa diakopon olimpia xopsonidou 1

Έπειτα, ζητήστε από τα παιδιά σας να διαλέξουν τα σετάκια (ρούχα) που θέλουν να φοράνε. Αν έχετε ένα παιδί, δεν χρειάζεται να σημειώσετε όνομα έξω από το σακουλάκι, αν όμως έχετε πάνω από ένα παιδί, τότε το όνομα έξω από κάθε σακουλάκι, κρίνεται απαραίτητο.

valitsa diakopon olimpia xopsonidou 6

"Επειδή κάνω βαλίτσες και δεν μπορώ να απαντήσω στην ίδια ερώτηση... στο κάθε σακουλάκι βάζω ένα σετάκι. Μπλούζα και σορτσάκι, έτσι ώστε όταν ντύνονται να μην μου τα κάνουν μαντάρα.

Το κάθε συνολάκι το έχει διαλέξει ο καθένας προσωπικά για να μην έχω δράματα, τύπου "αυτό είναι μικρό", "το άλλο είναι μεγάλο" ή "τι μου έφερες;;;". Τα ξεκαθαρίζουμε από την αρχή για να μην μου γίνουν τα νευράκια μου, κρόσσια. Προσέχουμε για να έχουμε. Αυτά!".

valitsa diakopon olimpia xopsonidou 5

Για τις κόρες της μάλιστα εκτός από ρούχα, κατάφερε και πακετάρισε μέχρι και τις παιδικές στολές που φορούν για να παίξουν. Μάλιστα αυτές όπως θα δείτε παρακάτω χώρεσαν τρεις-τρεις μέσα σε ένα σακουλάκι.

valitsa diakopon olimpia xopsonidou 4
valitsa diakopon olimpia xopsonidou 3

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς είμαστε έτοιμες να φτιάξουμε με αυτόν τον τρόπο και τη δική μας βαλίτσα, για να καταφέρουμε να πάρουμε μαζί μας όλα όσα χρειαζόμαστε.

valitsa diakopon olimpia xopsonidou 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved