Ταξιδεύοντας με παιδιά: Πώς θα πακετάρεις με επιτυχία τη βαλίτσα τους

Θα ταξιδέψεις με τα παιδιά και θες να τα χωρέσεις όλα στην βαλίτσα; Μπορείς να τα καταφέρεις με αυτό το tip!

Ταξιδεύοντας με παιδιά: Πώς θα πακετάρεις με επιτυχία τη βαλίτσα τους

Μαμά προσπαθεί να ετοιμάσει τη βαλίτσα του παιδιού της. Το παιδί της βρίσκεται μέσα στη βαλίτσα

Bigstock

Μαμά μοιράστηκε πανέξυπνο hack για το πώς φτιάχνει και χωράει τα πάντα στην βαλίτσα των παιδιών της. Σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο που ετοιμάζετε και τις δικές σας βαλίτσες.

Ετοιμάζεστε να φύγετε κάποιο τριήμερο, να πάτε στο χωριό για λίγες μέρες ή να πάτε διακοπές; Αν ναι τότε θα πρέπει να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας. Και ενώ μπορεί να φτιάχνετε τις δικές σας βαλίτσες σε χρόνο dt και να τα χωράτε όλα, όταν έρχεται η σειρά της παιδικής βαλίτσας, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.

Και εδώ έρχεται η Sierra, μια μαμά στο TikTok που κατάφερε με το hack της να βοηθήσει αρκετούς γονείς να ετοιμάσουν/φτιάξουν τη βαλίτσα των παιδιών τους και μάλιστα να τα χωρέσουν όλα μέσα.

Το βίντεό της αρχίζει με μερικά άδεια πολυμπάγκ και στη συνέχει δείχνει ότι κάθε άδειο σακουλάκι αντιστοιχεί και σε μια μέρα των διακοπών. Μάλιστα φροντίζει να γράψει τη μέρα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο.

Στη συνέχεια δείχνει να ετοιμάζει τα ρούχα των παιδιών της (ανά σετ) και να τα βάζει μέσα στα πολυμπάγκ. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά, κάθε διάφανο σακουλάκι, περιέχει εσώρουχα, κάλτσες, ρούχα και αξεσουάρ.

Ακόμη και μόνο του να πάει ένα παιδί ταξίδι (στη γιαγιά, εκδρομή ή ακόμη στην καλοκαιρινή κατασκήνωση) με το hack της μαμάς όχι μόνο δεν θα κάνει άνω κάτω τη βαλίτσα για να βρει τι θα φορέσει, αλλά θα ξέρει τι να φορέσει και μάλιστα εύκολα - διαβάζοντας μόνο τις σημειώσεις της μανούλας!

Το βίντεο της Sierra το έχουν δει πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες και τα σχόλια είναι η απόδειξη ότι αυτό το hack φάνηκε χρήσιμο σε πολλούς άλλους γονείς.

«Πραγματικά πανέξυπνο!!! 🥰🥰»

«Νομίζω ότι η ζωή μου μόλις άλλαξε βλέποντας αυτό το βίντεο 😂 σε ευχαριστώ!»

«OMG το λάτρεψα!! Σε ευχαριστώ πολύ! 🥰»

«Το έκανα αυτό όταν η κόρη μου πήγε στην κατασκήνωση μόνη της. Πραγματικά έκανα τη ζωή της πιο εύκολη 💗»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved