Έξυπνο hack για μαμάδες που θα σας λύσει τα χέρια στη βόλτα με τα παιδιά

  • Το έξυπνο δίπλωμα ρούχων για να έχετε πάντα μαζί σας μία δεύτερη αλλαξιά στη βόλτα με τα παιδιά, χωρίς να χρειαστεί να κρατάτε extra τσάντα.
  • Το hack μοιράστηκαν μέσω Instagram οι μαμάδες Katrina και Stephanie.
Έξυπνο hack για μαμάδες που θα σας λύσει τα χέρια στη βόλτα με τα παιδιά

Στη βόλτα με το μωρό είθισται να έχουμε μαζί μας μία τσάντα με πάνες, ρουχαλάκια και άλλα απαραίτητα σε περίπτωση που χρειαστεί να το αλλάξουμε ή να το ταΐσουμε. Όταν το παιδί μεγαλώνει, καταργούμε δεύτερες τσάντες, η ανάγκη βέβαια να έχουμε μία ακόμα αλλαξιά εξακολουθεί να υπάρχει, μίας και τα παιδιά λερώνονται με το παραμικρό. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

Την απάντηση δίνουν δύο μαμάδες, η Katrina και η Stephanie μέσα από το Instagram account @crafty.moms. Στο συγκεκριμένο προφίλ του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι δύο μαμάδες δείχνουν κατασκευές και για παιδιά κάθε ηλικίας, αλλά και hacks που δίνουν τη λύση σε διάφορα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.

Σε μία ανάρτησή τους, η μία μαμά δείχνει πώς σε κλάσματα δευτερολέπτου και με δύο κινήσεις μπορούμε να διπλώσουμε μία αλλαξιά ρούχα του παιδιού. Ηα μπλούζα, το παντελόνι και οι κάλτσες είναι διπλωμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργηθεί ένας μικρός μπόγος που χωράει παντού.

Δείτε τη διαδικασία βήμα-βήμα στο βίντεο που ακολουθεί. Μαμάδες, σίγουρα θα το λατρέψετε!


https://www.instagram.com/reel/CMHwTDOFQYn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δύο μαμάδες έχουν δημιουργήσει λογαριασμό και στο TikTok, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τους 2,9 εκατομμύρια followers. Tα βίντεο έχουν την τιμητική τους και στο προφίλ τους στο Instagram o οποίος απαριθμεί πάνω από 258 χιλιάδες ακολούθους. Μέσα απο τις αναρτήσεις τους, οι δύο μαμάδες μοιράζονται συνταγές, παιχνίδια και πολλά ακόμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved