Στα πατώματα η κόρη της Νικολέττας Ράλλη

Γιατί όλα τα παιδιά θα έχουν κάποια tantrum στη ζωή τους.

Στα πατώματα η κόρη της Νικολέττας Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη αγκαλιά με την κόρη της.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε να κάνετε με νήπια, παιδιά προσχολικής ηλικίας και μωρά παιδιά είναι ότι δεν είναι απλώς μικροί ενήλικες. Είναι μικροσκοπικοί άνθρωποι, που εξακολουθούν να μαθαίνουν πώς λειτουργεί ο κόσμος, τι μπορεί να κάνει το σώμα τους, ποιοι είναι οι κανόνες και πώς να αποκτήσουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν.

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά μεγάλα συναισθήματα που νιώθουν τα μικροσκοπικά αυτά πλασματάκια, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικές φορές όλα αυτά τα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες καταρρεύσεις, συχνά έξω από το σπίτι.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην αγαπημένη μας Νικολέττα Ράλλη όπου μάλιστα η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την κόρη της πεσμένη στο πάτωμα, θέλοντας να δείξει ότι και το δικό της παιδί έχει ξεσπάσματα και tantrums εκτός σπιτιού. «Νόμιζα ότι συμβαίνει μόνο στις ταινίες», σχολίασε πάνω στη φωτογραφία δείχνοντας ότι για πρώτη φορά η μικρή Σοφία είχε το πρώτο της δημόσιο tantrum.

nikoletta-ralli-kori-tantrum.jpg

H κόρη της Νικολέττας Ράλλη, είναι πεσμένη στο πάτωμα, έχοντας το πρώτο της δημόσιο tantrum.

Tantrum είναι θα περάσει

Όπως όλες οι άσχημες στιγμές, έτσι και τα tantrums διαρκούν για λίγο και όσο πιο γρήγορα μια μαμά διαχειριστεί την κατάσταση με ηρεμία, μια αγκαλιά και υπομονή, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσει και το παιδί.

Η μικρή Σοφία, καρπός του έρωτα της παρουσιάστριας και του Μιχάλη Ανδρούτσου, είναι ένα πανέμορφο και γλυκύτατο πλάσμα, το οποίο βλέπουμε πολύ συχνά μέσα από φωτογραφίες.

Δείτε μερικές από αυτές που έχουμε ξεχωρίσει παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved