Νικολέττα Ράλλη: Το λαχταριστό γλυκό που ζήτησε η κόρη της

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε με την κόρη της σε ζαχαροπλαστείο.

Νικολέττα Ράλλη: Το λαχταριστό γλυκό που ζήτησε η κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της και μοιράζεται όλα όσα κάνουν μαζί. Πηγαίνουν βόλτες, παίζουν παιχνίδια, τη φωτογραφίζει με απίθανα outfits, μαγειρεύουν παρέα.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο μοιράστηκε πρόσφατα με την κόρη της η παρουσιάστρια. Μαμά και κόρη βρέθηκαν σε ζαχαροπλαστείο και η Νικολέττα Ράλλη φωτογράφισε τη μικρή Σοφία να κοιτάζει με ενδιαφέρον τη βιτρίνα με τα μακαρόν.

«Το μακαρόν μου θέλει macarone» έγραψε στο Instagram Story που δημοσίευσε αποκαλύπτοντας ένα ακόμα τρυφερό υποκοριστικό της.

nikoletta-ralli-kori-macarone.jpg

Η Σοφία γεννήθηκε τον Ιούνη του 2020 και είναι σε μία ηλικία που είναι πιο ανεξάρτητη και δε σταματά να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της. Αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια όπως η μαμά της και στο σπίτι μαμά και κόρη σκέφτονται τα πιο ευφάνταστα παιχνίδια, όπως τη σκηνή που έστησαν στο σαλόνι.

ralli-nikoletta-kori.jpg

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στα social media και έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της.

Από όταν έγινε μαμά μιλάει αρκετά συχνά και για τη μητρότητα και τη δική της εμπειρία. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello είχε πει:

«Νόμιζα ότι είναι κάτι που σου βγαίνει αβίαστα και σε γεμίζει μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Σε μένα τουλάχιστον δεν λειτούργησε έτσι. Μιλώντας ώριμα και συνειδητοποιημένα, η μητρότητα είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει ποτέ» και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι άργησα πολύ να συνειδητοποιήσω ότι έχω παιδί. Προσωπικά, δεν το βίωσα όσο ρομαντικά το παρουσιάζουν στις ταινίες. Οι κινήσεις μου στην αρχή ήταν περισσότερο ρομποτικές προκειμένου να μην κάνω κάποιο λάθος».

https://www.instagram.com/p/ClwFSVYoHhu
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved