Νικολέττα Ράλλη: Μία μικρή κηπουρός η κόρη της (εικόνες)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη μαμά στο Instagram.

Νικολέττα Ράλλη: Μία μικρή κηπουρός η κόρη της (εικόνες)

Στην Αθήνα επέστρεψε η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της, μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Κύθνο.

Η blogger του Queen.gr βρέθηκε πρόσφατα στο γραφικό νησί των Κυκλάδων και πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας ταξίδεψαν και μας έκαναν να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές λιγάκι παραπάνω.

nikoletta ralli diakopes kuthnos

Αυτή βέβαια που ξεχωρίσαμε είναι με την κόρη της, Σοφία, στην οποία φορούν ασορτί μαγιό.

nikoletta ralli kori 6

Τις τελευταίες μέρες, η Νικολέττα Ράλλη επέστρεψε στην Αθήνα και χθες με μία ανάρτησή της, μας έδειξε πώς περνά με τη κόρη της τα απογεύματα στην πρωτεύουσα.

nikoletta ralli kori mpalkoni

H blogger απαθανάτισε την κόρη της στο μπαλκόνι τους την ώρα που φροντίζουν τα λουλούδια στις γλάστρες.

Η κηπουρική είναι μία διασκεδαστική δραστηριότητα για τα παιδιά από τη μικρή τους ακόμα ηλικία. Πέραν τούτου, η ενασχόληση με τα λουλούδια και τα φυτά έχει πολλά οφέλη και για την ανάπτυξή τους, την πνευματική και τη σωματική.

Τα οφέλη της κηπουρικής για τα παιδιά

Έρευνα της Βασιλικής Εταιρείας Οπωροκηπευτικών (RHS) στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξε ότι τα παιδιά αποδίδουν καλύτερα στα μαθήματα, αν ασχολούνται με τη φυτοκομία και κατ' επέκταση την κηπουρική. Επιπλέον, η RHS αναφέρει ότι η κηπουρική ενισχύει τις δεξιότητες της αυτοπεποίθησης, της συνεργασίας και της επικοινωνίας, ενώ παράλληλα ωθεί τα παιδιά στην κατανάλωση περισσότερων φρούτων και λαχανικών. Τέλος, τα παιδιά που φυτεύουν, φροντίζουν και ποτίζουν τα φυτά τος και τα λουλούδια τους έχουν λιγότερο άγχος και αυξημένα επίπεδα αυτοεκτίμησης.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved